Managerul Best Studios răspunde la cele mai arzătoare întrebări despre videochat

0
525
Dilemele videochatului explicate pe indelete

Videochatul este un domeniu foarte controversat și nu neapărat pentru natura sa sexuală, ci mai degrabă pentru câștigurilor sale formidabile. Zi de zi, atât în mediul online, cât și în mediul offline, oamenii sunt bombardați cu reclame despre câștigurile semnificative ale modelelor de videochat și cu oportunitățile din acest domeniu, dar unde este granița între ficțiune și realitate?

Best Studios, unul dintre cele mai longevive studiouri de videochat de la noi din țară, a fost mereu transparent în relația cu publicul său țintă, ceea ce i-a oferit credibilitate și întâietate în procesul de selecție.

Managerul Best Studios este gata să răspundă celor mai mari dileme din industria de videochat și să deschidă cortina din spatele promisiunilor online.

Se fac sau nu se fac bani din videochat?

În videochat se fac bani, dar, la fel ca în oricare alt domeniu, echipa studioului și reputația acestuia își spun cuvântul. Un model care va face parte dintr-un studio de top va avea venituri net superioare față de un model care lucrează într-un studio no name, fără experiență în domeniu. Motivele sunt numeroase, începând de la traning, suport IT, bonusuri, încadrare în legalitate, facilități la locul de muncă.

Un alt aspect ce trebuie menționat este că banii în videochat se fac rapid, dar niciodată atât de ușor pe cât promit foarte multe studiouri. Avem modele care încasează peste 10.000 de dolari într-o singură perioadă – perioada în videochat este de 2 săptămâni, dar acestea sunt modele de top care au vechime în studio, modele care lucrează foarte multe ore suplimentare, modele care sunt foarte motivate să aibă încasări spectaculoase. Mai concret, pentru încasări de rangul zecilor de mii de dolari, un model de videochat trebuie să fie concentrat, serios și dispus să aibă cât mai multe ore online în fiecare zi de muncă.

În videochat totul este legal?

Între studioul nostru de videochat și model se realizează un contract pentru drepturi de imagine, complet confidențial și fără a se preciza meseria de model de videochat, ce este înregistrat la ANAF.

Cum se realizează veniturile în videochat?

În videochat totul se bazează în mare parte pe procente. În funcție de suma totală a câștigurilor înregistrate de către un model, la fiecare 2 săptămâni acesta va primi un anumit procent. La Best Studios oferim până la 90 % din încasări, deoarece ne aplecăm mereu atenția către model, necesitățile acestuia și motivația esențială pentru acest job.

Cât de mult contează experiența în videochat?

Totul depinde de fiecare studio de videochat în parte. Pentru noi, experiența nu este relevantă și nu o solicităm la interviul de angajare. Avem un sistem de training performant care ne permite să asigurăm succesul unui model începător încă din prima lună de colaborare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here