Marks and Spencer reduce 950 de locuri de muncă pe fondul pandemiei

0
893
Marks and Spencer a anunțat planurile de a reduce 950 de locuri de muncă, devenind cel mai recent retailer din Marea Britanie care va restructura în urma pandemiei coronavirusului. Compania a spus că va reduce managementul magazinelor și rolurile sediului central, deoarece accelerează trecerea către o forță de muncă „mai flexibilă și mai rapidă”. M&S a început consultarea colectivă cu reprezentanții angajaților și va oferi inițial concedieri voluntare personalului afectat. Reducerile sunt cele mai recente dintr-o bătaie de sânge pe stradă, cu John Lewis, Boots și Debenhams care anunță mii de pierderi de locuri de muncă după ce coronavirusul a forțat magazinele să închidă. Magazinele alimentare M&S au rămas deschise în întreaga perioadă de blocare a Marii Britanii, dar comerțul a fost redus semnificativ în alte părți ale activității sale, cum ar fi îmbrăcămintea. În luna mai, șeful executiv Steve Rowe a declarat că compania va accelera părți din planul său de transformare cu un program denumit Never The Same Again. El a avertizat că unele obiceiuri ale clienților s-au „schimbat pentru totdeauna” ca urmare a crizei coronavirusului. M&S le-a spus anterior investitorilor că „costurile de asistență centrală și sumele directe vor fi examinate la toate nivelurile”, ca parte a planului. Sacha Berendji, director de retail, operațiuni și proprietăți la M&S, a declarat luni: „Propunerile noastre reflectă un pas important în programul Never The Same Again pentru a accelera transformarea noastră și a deveni o afacere mai puternică, mai flexibilă și mai rezistentă. „Prin criză, am observat cum putem funcționa mai repede și mai flexibil, împuternicind echipele magazinelor și este esențial să încorporam acest mod de lucru. „Prioritatea noastră este acum să îi sprijinim pe toți cei afectați prin procesul de consultare și nu numai.”

Marks and Spencer a anunțat planurile de a reduce 950 de locuri de muncă, devenind cel mai recent retailer din Marea Britanie care va restructura în urma pandemiei coronavirusului.

Compania a spus că va reduce managementul magazinelor și rolurile sediului central, deoarece accelerează trecerea către o forță de muncă „mai flexibilă și mai rapidă”.

M&S a început consultarea colectivă cu reprezentanții angajaților și va oferi inițial concedieri voluntare personalului afectat.

Reducerile sunt cele mai recente dintr-o bătaie de sânge pe stradă, cu John Lewis, Boots și Debenhams care anunță mii de pierderi de locuri de muncă după ce coronavirusul a forțat magazinele să închidă.

Magazinele alimentare M&S au rămas deschise în întreaga perioadă de blocare a Marii Britanii, dar comerțul a fost redus semnificativ în alte părți ale activității sale, cum ar fi îmbrăcămintea.

În luna mai, șeful executiv Steve Rowe a declarat că compania va accelera părți din planul său de transformare cu un program denumit Never The Same Again. El a avertizat că unele obiceiuri ale clienților s-au „schimbat pentru totdeauna” ca urmare a crizei coronavirusului.

M&S le-a spus anterior investitorilor că „costurile de asistență centrală și sumele directe vor fi examinate la toate nivelurile”, ca parte a planului.
Sacha Berendji, director de retail, operațiuni și proprietăți la M&S, a declarat luni: „Propunerile noastre reflectă un pas important în programul Never The Same Again pentru a accelera transformarea noastră și a deveni o afacere mai puternică, mai flexibilă și mai rezistentă.

„Prin criză, am observat cum putem funcționa mai repede și mai flexibil, împuternicind echipele magazinelor și este esențial să încorporam acest mod de lucru.

„Prioritatea noastră este acum să îi sprijinim pe toți cei afectați prin procesul de consultare și nu numai.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here