McDonald va scoate pe piață burgeri vegetali

0
875

McDonald’s a anunțat planurile de a vinde propriul său hamburger vegetal în SUA în 2021. McPlant este realizat „de McDonald’s și pentru McDonald’s”, a declarat președintele internațional Ian Borden, într-o conferință telefonică, luni, pentru CBS News.

Acțiunile Beyond Meat, o companie care furnizează burgeri vegetali mai multor lanțuri de fast-food, au scăzut cu aproape 10% în urma anunțului. Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al Beyond Meat a clarificat ulterior că firma a lucrat cu McDonald’s pentru a „co-crea” hamburgerul, potrivit Reuters. McDonald’s a testat anterior chiftea vegetală Beyond Meat în locații din Ontario, Canada, din septembrie până în aprilie, spune CNBC, care notează că fostul CEO al McDonald’s, Don Thompson, este membru al consiliului Beyond Meat.

Oficialii spun că burgerul vegetal este un pas peste alți burgeri vegetali de pe piață. „Oferă gustul nostru iconic”, se arată într-o postare pe blog. Se observă că burgerul vegetal are un gust similar cu Big Mac sau Quarter Pounder, informează CBS. McDonald’s – „unul dintre puținele lanțuri naționale care încă au vândut în permanență burgeri de carne” în SUA – nu a spus când sau unde va fi introdus pentru prima dată burgerul vegetal, potrivit Reuters. „În viitor, McPlant s-ar putea extinde pe o linie de produse pe bază de plante, inclusiv burgeri, înlocuitori de pui și sandvișuri pentru micul dejun”, a spus Borden. McDonald’s a anunțat, de asemenea, planurile de a lansa un nou sandwich de pui crocant, care urmează să fie servit pe un rulou de cartofi, „sosind în 2021 în restaurantele din toată țara (SUA)”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here