Micdejunlabirou.ro oferă bucureștenilor cele mai sănătoase alternative pentru cea mai importantă masă a zilei

0
1452
Mic dejun la birou

Micdejunlabirou.ro este un serviciu inedit care oferă birourilor din București alternative sănătoase și sățioase de alimente potrivite unui regim alimentar echilibrat. Acest concept promovează ideea ca toți angajații să își înceapă ziua energici, luând aportul necesar de vitamine și proteine, dar și o modalitate de socializare între colegi.

Dacă sunteți ocupat, cu siguranță nu aveți timp de prima și cea mai importantă masă a zilei. Micul dejun stabilește cursul pentru obiceiurile alimentare pe parcursul zilei, iar consumul corect pe tot parcursul zilei este esențial atunci când încercați să scăpați de câteva kilograme. Cel mai bun mic dejun îl veți face acasă, dar timpul este prețios și nu vă permiteți întotdeauna. Dacă nu găsiți timpul necesar să mâncați acasă înainte de a pleca la serviciu, dar nu vreți să săriți peste această masă, ar trebui să propuneți angajatorului o colaborare cu micdejunlabirou.ro.

A venit momentul să nu mai considerați mâncarea sănătoasă drept greu accesibilă și scumpă. Această alternativă inedită vine în ajutorul angajatorilor care își doresc productivitate dimineața prin oferirea energiei necesare angajaților în fiecare dimineață. Micdejunlabirou.ro ține cont de porția de proteine necesară, de cantitatea de zahăr utilizată și de prospețimea preparatelor. Zilnic, vi se vor livra la birou preparate proaspăt gătite, alături de fructe, cereale integrale, iaurturi naturale și deserturi făcute în casă.

Pentru ca activitatea la locul de muncă să fie desfășurată în parametri normali, angajații au nevoie de energie, iar la primele ore ale dimineții ar trebui să consume alimente bogate în antioxidanți și proteine pentru a face față provocărilor unei noi zile. Gama variată de produse aduse de micdejunlabirou.ro cuprinde:
• pâine caldă;
• mezeluri (salam, șuncă);
• iaurturi (simple sau cu fructe);
• legume (roșii, castraveți, măsline);
• dulciuri (plăcinte, pernuțe cu gem);
• lapte și cereale (diverse sortimente);
• fructe (banane, struguri, mere, portocale);
• gustări calde și reci (sandwich-uri, tarte cu legume);
• brânzeturi (diferite sortimente de brânză și cașcaval).
Dar și multe alte produse adaptate nevoilor, cerințelor și gusturilor angajaților pentru ca aceștia să primească ce e mai bun dimineața. Pe lângă faptul că vor primi nutrienții necesari pentru o bună funcționare a organismului, simpla activitate de a servi micul dejun la birou este o ocazie de socializare între colegi care poate aduce doar beneficii companiei.

Misiunea echipei micdejunlabirou.ro este de a avea grijă de porția zilnică de energie a angajaților din București prin produse proaspete și sănătoase cu care să înceapă fiecare zi de muncă productivi. Clientela sa este în sfera business, dar în ciuda rigidității pe care o companie o poate impune, angajatorii conștientizează importanța primei mese a zilei și oferă angajaților această alternativă gustoasă și hrănitoare, fapt ce crește în mod considerabil randamentul.