Michel Lofthouse, CEO-ul companiei Solid8, își cere scuze pentru comportamentul său rasist

0
1000
Michael Loftouse, fondatorul și CEO-ul companiei de calculatoare cloud Solid8 din San Francisco, și-a cerut scuze pentru acordarea sa șocant de rasistă împotriva unei familii asiatice într-un restaurant din nordul Californiei. Michael Lofthouse a fost surprins într- un videoclip în care adresa cuvinte jignitoare respectivei familii:

Michael Loftouse, fondatorul și CEO-ul companiei de calculatoare cloud Solid8 din San Francisco, și-a cerut scuze pentru acordarea sa șocant de rasistă împotriva unei familii asiatice într-un restaurant din nordul Californiei. Michael Lofthouse a fost surprins într- un videoclip în care adresa cuvinte jignitoare respectivei familii: ” Trump’s gonna f– you. You f–– need to leave! You f–– Asian piece of s–!”.

Într-o declarație emisă după ce videoclipul a devenit viral, CEO-ul britanic a declarat că a pierdut controlul asupra emoțiilor sale, relatează CBS San Francisco. „Comportamentul meu în videoclip este îngrozitor. Acesta a fost clar un moment în care am pierdut controlul și am făcut comentarii incredibil de dureroase și divizante”, a spus Lofthouse, care și-a șters conturile de socializare.

Lofthouse și-a cerut scuze față de familia pe care a insultat-o și care doar își sărbătorea ziua de naștere în restaurantul Carmel Valley.

„Am fost învățat sa respect oamenii din toate rasele si voi avea nevoie de ceva timp sa reflectez asupra acțiunilor mele și să lucrez pentru a înțelege mai bine inegalitatea cu care se confrunta atât de mulți din jurul meu în fiecare zi”, a spus el.

Raymond Orosa a spus pentru KGO că incidentul a fost de departe cel mai grav act de rasism pe care l-a cunoscut în 26 de ani în America. El spune că crede că scuzele lui Lofthouse sunt „doar salvarea imaginii”. El spune că, în ciuda scuzelor, Lofthouse pare să fi făcut comentarii pe Instagram amenințând și abuzând rasial pe un susținător al familiei.

Orosa spune că îl iartă pe Lofthouse, dar nu „crede în cuvintele sale pentru că acțiunile sale vorbesc mai tare decât cuvintele pe care le spune”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here