Moduri de a face afacera dvs. buna pentru instagram

0
1320
instagram si afacerea dvs.

Instagram va poate ajuta sa va conectati cu clienti noi si sa va promovati produsele si serviciile. De fapt, mai mult de 60% dintre oameni au spus ca folosesc Instagram pentru a gasi lucruri pe care doresc sa le cumpere sau sa le obtina in viata reala.

In unele cazuri, puteti face acest lucru creand un singur post. Daca reusiti sa creati o experienta pe care clientii dvs. vor sa o impartaseasca pentru propriile conturi de Instagram, acestia pot face o mare parte din munca dvs. Prin crearea de locatii instagramabile si crearea de produse pe care oamenii ar dori sa le publice in fluxurile lor, clientii dvs. va pot ajuta sa castigati mai multi clienti care folosesc Instagram.

Iata cateva dintre strategiile specifice pe care le puteti utiliza pentru a crea o afacere cu adevarat instagramabila.

Configurati

Fiecare fotografie de pe Instagram are nevoie de un fundal bun. Daca aveti o culoare murala sau interesanta pe peretii interiori sau exteriori, clientii vor fi tentati sa faca fotografii in fata acesteuia. Ei ar putea face pur si simplu o fotografie sau sa va prezinte produsul in fata unui fundal placut.

Integrati un decor unic

In afara de peretii dvs., oamenii doresc, de asemenea, sa includa fotografii ale elementelor de decor care sunt unice sau interesante intr-un fel. Puteti pune un semn de neon, puteti include un corp de iluminat sau puteti pune o podea cu model interesant. Toate elementele decorului pe care le alegeti ar trebui sa se potriveasca cu imaginea de ansamblu a marcii dvs. si ar trebui sa surprinda oameni.

Pastrati totul curat si ordonat

Cu toate acestea, un lucru pe care clientii nu doresc sa-l captureze pentru feedurile lor pe Instagram este dezordinea. Ati putea fi tentat sa incercati sa potriviti cat mai multe elemente de decor in magazin sau restaurant. Dar o multime de elemente diferite intr-un spatiu pot parea dezordonate cand sunt incluse intr-un singur cadru foto. Incercati sa pastrati lucrurile destul de minime si ingrijite, astfel incat decorul dvs. unic se poate deosebi si arata grozav in fotografii.

Imbunatatiti iluminarea

Chiar si cel mai tare decor nu va aparea bine in fotografii daca iluminarea este slaba. Trebuie sa aveti corpuri de iluminat de inalta calitate care sa creeze un aspect uniform in interior. De asemenea, va ajuta sa aveti multa lumina naturala in timpul zilei. Incercati sa pastrati nuantele deschise si luati in considerare adaugarea unor luminatoare sau ferestre suplimentare daca spatiul dvs. este in special intunecat.

Includeti oglinzi

Oglinzile permit clientilor sa faca fotografii cu si la spatiul dvs. prezentat in mod proeminent. Daca sunteti un comerciant de imbracaminte, clientii ar putea chiar sa utilizeze oglinzi pentru a afisa articolele la care incearca. In restaurante sau cafenele, inclusiv oglinzile de la intrare sau baie, ar putea oferi clientilor o serie de oportunitati de autoevaluare.