Monitorizare pe internet și evaluare comparativă competitivă

0
941
Ce este evaluarea comparativă competitivă în afaceri? Analiza comparativă competitivă cunoscut și ca competitive benchmarking este procesul de comparare a companiei dvs. cu concurenții dvs. pentru a identifica cele mai bune practici din industria dvs. Procesul poate aduce beneficii companiei dvs. în mai multe moduri - poate ajuta la generarea de idei noi pentru îmbunătățirea operațiunilor și a vânzărilor, identificarea de noi tehnologii care ar putea reduce costurile sau consolida loialitatea și satisfacția clienților. Un rezultat al procesului de evaluare comparativă este eliminarea lacunelor în serviciu sau achiziționarea de avantaj competitiv. Există avantaje clare ale evaluării comparative competitive. Analiza comparativă competitivă vă va oferi informații vitale despre afacerea dvs. Procesul vă va evidenția punctele tari și punctele slabe și vă va ajuta să identificați oportunități în nișa de afaceri. Evaluarea comparativă competitivă este primul pas către analiza concurenților. Pentru a efectua o analiză de evaluare comparativă, va trebui să aveți o imagine de ansamblu clară a performanței companiei dvs. pe mai multe niveluri diferite. După ce adunați datele, puteți localiza cu ușurință zonele pe care le puteți îmbunătăți pentru a rămâne cu un pas înaintea concurenților. Veți identifica spațiul cu care concurenții au probleme și veți putea să vă puneți afacerea înainte. Există mai multe modalități prin care puteți implementa evaluări comparative competitive. Cele mai populare sunt: Procesul benchmarking - unde identificați cele mai importante procese și le descompuneți pentru a încorpora cele mai bune practici în propria afacere; Analiză benchmarking - unde căutați rezultatele diferitelor activități de marketing; Benchmarking strategic - acest tip de benchmarking este utilizat pentru a compara diferite abordări cu activitățile de afaceri de bază. În articolele următoare vom analiza în profunzime această situație și veți înțelege mai bine acest concept.

Ce este evaluarea comparativă competitivă în afaceri? Analiza comparativă competitivă cunoscut și ca competitive benchmarking este procesul de comparare a companiei dvs. cu concurenții dvs. pentru a identifica cele mai bune practici din industria dvs. Procesul poate aduce beneficii companiei dvs. în mai multe moduri – poate ajuta la generarea de idei noi pentru îmbunătățirea operațiunilor și a vânzărilor, identificarea de noi tehnologii care ar putea reduce costurile sau consolida loialitatea și satisfacția clienților. Un rezultat al procesului de evaluare comparativă este eliminarea lacunelor în serviciu sau achiziționarea de avantaj competitiv.

Există avantaje clare ale evaluării comparative competitive.

Analiza comparativă competitivă vă va oferi informații vitale despre afacerea dvs. Procesul vă va evidenția punctele tari și punctele slabe și vă va ajuta să identificați oportunități în nișa de afaceri. Evaluarea comparativă competitivă este primul pas către analiza concurenților.

Pentru a efectua o analiză de evaluare comparativă, va trebui să aveți o imagine de ansamblu clară a performanței companiei dvs. pe mai multe niveluri diferite.

După ce adunați datele, puteți localiza cu ușurință zonele pe care le puteți îmbunătăți pentru a rămâne cu un pas înaintea concurenților. Veți identifica spațiul cu care concurenții au probleme și veți putea să vă puneți afacerea înainte.

Există mai multe modalități prin care puteți implementa evaluări comparative competitive. Cele mai populare sunt:

  • Procesul benchmarking – unde identificați cele mai importante procese și le descompuneți pentru a încorpora cele mai bune practici în propria afacere;
  • Analiză benchmarking – unde căutați rezultatele diferitelor activități de marketing;
  • Benchmarking strategic – acest tip de benchmarking este utilizat pentru a compara diferite abordări cu activitățile de afaceri de bază.

În articolele următoare vom analiza în profunzime această situație și veți înțelege mai bine acest concept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here