„Neîncredere, dezgust, umilință” în timp ce familia este dată afară din avion

0
1248

„Confuzie, neîncredere, dezgust și umilință”. Aceasta este reacția unei mame din Colorado la United Airlines după ce tânăra ei fiică a refuzat să poarte o mască de față la bord, relatează New York Post. „Tocmai am fost dat afară din zbor, deoarece copilul nostru de 2 ani nu și-a pus masca și am încercat”, spune Eliz Orban într-un videoclip de pe Instagram. Videoclipul îl arată pe soțul lui Orban în timp ce acesta încearcă fără succes să-și convingă fiica să poarte masca. „Trebuie să pui asta”, spune el, în timp ce fata își strânge mâinile peste față și se învârte. Mai târziu, sosește un însoțitor pe zborul Denver-Newark și îi cere familiei să-și adune bunurile și să iasă din avion. În acel moment, soțul Elizei ținea o mască pe fața fiicei sale. „Trebuie să glumești”, spune el.

United declară că investighează incidentul, în funcție de TMZ, și adaugă că „sănătatea și siguranța angajaților și clienților noștri este cea mai mare prioritate a noastră, motiv pentru care avem un set de polițe cu mai multe straturi, inclusiv că toți cei de la bordul începând de la doi sau mai mulți ani trebuie să poarte o mască.” Organizația Mondială a Sănătății recomandă faptul că cerințele privind masca nu ar trebui să se aplice copiilor cu vârsta de cel puțin 5 ani, notează Post. Eliz a spus inițial că familia nu a putut să-și recupereze bagajele înregistrate și scaunul auto și a fost chiar interzisă pe viață la United, însă compania aeriană neagă ambele declarații și spune că a rambursat biletele familiei. Pe Instagram, Eliz spune că este membru Premier Silver cu United și a zburat de patru ori cu fiica ei în timpul pandemiei fără probleme.

Pe internet, reacțiile au fost împărțite. Cu toate acestea, cei mai mulți oameni sunt de părere că compania aviatică a procedat corect și că un părinte trebuie să știe cum să se comporte cu un copil și cum să gestioneze un astfel de comportament din partea copilului său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here