Netflix adaugă un număr masiv de abonați – 10,1 milioane de abonați

0
976
Netflix adaugă un număr masiv de abonați - 10,1 milioane de abonați

Oamenii blocați acasă pe fondul pandemiei coronavirusului se îndreaptă în continuare către Netflix: Serviciul de streaming a adăugat 10,1 milioane de abonați în al doilea trimestru, relatează Wall Street Journal.

AP relatează, aceasta este mai mult decât triplul numărului pe care îl adaugă de obicei în perioada aprilie-iunie și este mai mare decât cele 8,3 milioane proiectate de analiști.

În general în acest an, Netflix a menționat că a adăugat 26 de milioane de abonați plătiți doar în primele două trimestre ale anului 2020; în 2019, compania a adăugat 28 de milioane de abonați în total. Veniturile companiei au crescut cu 25 la sută an de an, dar au ratat obiectivele de venit pentru trimestru. Performanțele incontestabil de puternice din primele două trimestre sunt ceva de care compania este mândră. Netflix anticipează adăugarea a 2,5 milioane de abonați în trimestrul al treilea, în scădere față de 6,8 milioane în același trimestru al anului trecut.

„Drept urmare, ne așteptăm la o creștere mai mică pentru a doua jumătate a anului 2020 comparativ cu anul precedent”, menționează scrisoarea către acționari. „În timp ce navigăm în aceste circumstanțe tulbure, ne-am concentrat asupra membrilor noștri continuând să îmbunătățim calitatea serviciului nostru și aducând noi filme și spectacole pe ecranele oamenilor.”

În timp ce noi streamere precum Peacock (NBCUniversal) și HBO Max (WarnerMedia) se confruntă cu întârzieri majore de programare pentru unele dintre titlurile lor inițiale, din cauza pandemiei, Netflix furnizează un număr extraordinar de noi titluri. Numai luna aceasta, Netflix urmează să lanseze 59 de sezoane TV noi, filme și documentare, printre altele. În comparație, Disney Plus și Apple TV Plus aveau fiecare două note originale. Amazon Prime Video, Hulu și HBO Max au prezentat originalele, dar niciunul nu s-a apropiat de producția Netflix.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here