O sportivă olimpică vorbește despre condițiile inumane de carantină la JO

0
574
O sportivă olimpică vorbește despre condițiile inumane de carantină la JO

O skateboarderita olimpică care a fost pusă în carantină după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19 a numit miercuri condițiile de la hotel „inumane”.

Candy Jacobs este în izolare timp de opt zile și a ratat evenimentul de stradă în debutul skateboardului ca sport olimpic, conform AP.

Ea a spus că trebuie să-i oblige pe oficiali să-i permită o scurtă pauză supravegheată pentru puțin aer curat departe de camera ei, unde fereastra nu se deschide. „A nu avea aer exterior este atât de inuman”, a declarat sportiva olandeză în vârstă de 31 de ani într-un mesaj video postat pe Instagram. „Este foarte drenant mental … cu siguranță mai mult decât pot suporta mulți oameni.”

Candy Jacobs a fost îndepărtată din Satul Olimpic și pusă într-o instalație de carantină pentru persoanele de la Jocurile de la Tokyo infectate cu virusul. În a șaptea zi de izolare, ea a spus că a refuzat să se mute.

După mai mult de șapte ore, a spus ea, oficialii au fost de acord să o lase să stea la o fereastră deschisă sub supraveghere timp de 15 minute. „A avea prima suflare de aer exterior a fost cel mai trist și cel mai bun moment din viața mea”, a spus Candy Jacobs.

Deși Candy Jacobs nu a avut ocazia să concureze luni, ea a lăudat-o pe japoneza, medaliată cu aur, Momiji Nishiya, în vârstă de 13 ani, și a spus că vizionarea evenimentului la televizor este „o distracție super-cool” de carantină.

„Această plimbare a fost cea mai sălbatică la care am participat-o vreodată și, sper, că nu o să mai trebui să trec prin așa ceva”, a spus Candy , care a adăugat că este încă pozitivă pentru COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here