OMV digitalizează complet contractele de carburanți cu persoanele juridice

0
1805
OMV digitalizează complet contractele de carburanți cu persoanele juridice

Printr-un comunicat de presă, compania OMV Petrom a anunțat că a implementat semnătura electronică în ceea ce privește contractele de carburanți cu persoanele juridice și trece definitiv la digitalizarea contractelor cu aceștia. “Semnarea electronică a contractelor, în format digital, fără a mai fi necesară trimiterea lor prin postă ne permite să reducem timpul de contractare de până la 20 de zile, la o singură zi. În plus, eliminarea documentelor pe hârtie contribuie la reducerea impactului asupra mediului şi aduce economii de costuri cu tipărirea și transmiterea documentelor”, a declarat Adrian Nicolaescu, VP Product Supply & Sales East.

Acest pas făcut de compania OMV Petrom vine în ajutarea și diminuarea consumului de resurse naturale. Cu ajutorul acestui program de digitalizare se vor economisii anual aproximativ 32.000 de kilograme de lemn și 700.000 de litri de apă.

Semnătura electronică a intrat deja în vigoare și a fost furnizată de DocuSign – cea mai cunoscută companie din domeniu la nivel global. Pe lângă semnătură electrică, OMV Petrom a mai inclus în grila de servicii digitale factura electronică și platforme online dedicate clienților persoane juridice cu care aceștia au contracte.

Platformele online au scopuri multiple. Unul dintre acestea este achiziționare de carburanți en- gross prin intermediul platformei Business Portal. De asemenea, cu ajutorul cardurilor de carburanți OMV și Petrom, clienții pot intra pe platforma Fleet Online Service ce permite monitorizarea consumului și gestionarea portofoliului de carduri. Această monitorizare a consumului este o soluție ideală pentru patronii de firme de transport care doresc să monitorizeze cât consumă mașinile lor, ce plăți au fost efectuate, cât combustibil a fost încărcat.