Pasagerii au părăsit aeronava din cauza unor imagini cu o armă

0
451
Pasagerii au părăsit aeronava din cauza unor imagini cu o armă

Unii pasageri dintr-un zbor United care zbura de la San Francisco către Orlando, Florida, au primit o fotografie ciudată pe dispozitivele lor Apple livrate prin AirDrop.

AirDrop este o funcție Apple care permite transmiterea fotografiilor pe distanțe scurte și este posibil să fie lăsată conexiunea deschisă publicului larg din apropiere.

În aeronava United o fotografie a unei arme de airsoft, aparent trimisă de un pasager adolescent, a stârnit în mod justificat îngrijorare cu privire la existența unei amenințări în avion. Avionul era pe punctul de a părăsi poarta, când au apărut imaginile, a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului Doug Yakel, potrivit NBC Bay Area.

Toți pasagerii au fost conduși din avion, care a fost atent inspectat. Și pasagerii au fost re-verificați de TSA, relatează SFGate.

Autoritățile au stabilit că fotografia pistolului de replică nu era nouă, iar arma nu se afla în avion.

Autoritățile nu l-au lăsat pe adolescent să se reîmbarce în aeronavă.

Avionul a fost întârziat, dar în cele din urmă a decolat în siguranță.

În ultimul an s-a înregistrat o creștere semnificativă a incidentelor cu pasageri indisciplinați, ceea ce a determinat transportatorii să implore Departamentul Justiției să judece persoanele care cauzează tulburări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here