Pentru prima dată în istoria SUA, un stat a ales un senator de stat transgender.

0
295
Pentru prima dată în istoria SUA, un stat a ales un senator de stat transgender. Democratul Sarah McBride, care a făcut istorie și prima persoană transgender care a vorbit la o convenție de partid majoră, a câștigat în districtul ei extrem de democratic din Delaware, așa cum era de așteptat. Politico rapoarte care o fac „cea mai înaltă oficială în mod deschis transgender din țară”. Ceilalți patru legislatori de stat în mod deschis transgender sunt delegați sau reprezentanți. „Victoria covârșitoare a lui Sarah este o dovadă puternică a influenței crescânde a liderilor transgender în politica noastră și dă speranță nenumăratelor persoane trans care privesc spre un viitor mai luminos”, a spus fostul primar din Houston Annise Parker, președinte și CEO al LGBTQ Victory Fund declarație citată de Politico. Primul parlamentar în mod deschis transgender al națiunii a fost ales acum trei ani.

Democratul Sarah McBride, care a făcut istorie și prima persoană transgender care a vorbit la o convenție de partid majoră, a câștigat în districtul ei extrem de democratic din Delaware, așa cum era de așteptat. Politico rapoarte o fac „cea mai înaltă oficială în mod deschis transgender din țară”. Ceilalți patru legislatori de stat în mod deschis transgender sunt delegați sau reprezentanți. „Victoria covârșitoare a lui Sarah este o dovadă puternică a influenței crescânde a liderilor transgender în politica noastră și dă speranță nenumăratelor persoane trans care privesc spre un viitor mai luminos”, a spus fostul primar din Houston Annise Parker, președinte și CEO al LGBTQ Victory Fund declarație citată de Politico. Primul parlamentar în mod deschis transgender al națiunii a fost ales acum trei ani.

Pentru prima dată în istoria SUA, un stat a ales un senator de stat transgender. Democratul Sarah McBride, care a făcut istorie ca prima persoană transgender care a vorbit la o convenție de partid majoră, a câștigat în districtul ei extrem de democratic din Delaware, așa cum era de așteptat. Politico a raportat ca este „cea mai înaltă oficială în mod deschis transgender din țară”. Ceilalți patru legislatori de stat transgender sunt delegați sau reprezentanți.

„Victoria covârșitoare a lui Sarah este o dovadă puternică a influenței crescânde a liderilor transgender în politica noastră și dă speranță nenumăratelor persoane trans care privesc spre un viitor mai luminos”, a spus fostul primar din Houston Annise Parker, președinte și CEO al LGBTQ Victory Fund – declarație citată de Politico. Primul parlamentar în mod deschis transgender al națiunii a fost ales acum trei ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here