Prințul William pus la zid pe rețele sociale din cauza afirmațiilor anti-rasiste

0
699
Prințul William pus la zid pe rețele sociale din cauza afirmațiilor anti-rasiste

Prințul William a condamnat abuzul rasist la care au fost supuși membrii negri ai echipei de fotbal din Anglia după ce echipa a pierdut campionatul Europei în fața Italiei, dar acum William este cel care este supus controlului.

Comentatorii de pe rețelele de socializare au observat rapid că prințul britanic nu și-a apărat încă cumnata, Meghan Markle, după afirmațiile ei de a fi supusă rasismului de către membrii familiei regale, relatează Fox News. De fapt, relatează Los Angeles Times, William a apărat familia după interviul lui Markle cu Oprah Winfrey.

Prințul Charles și soția Camilla păreau, de asemenea, să se pronunțe împotriva rasismului îndreptat către jucătorii de fotbal, în timp ce rămâneau în mare parte tăcuți cu privire la acuzațiile lui Markle. „Spune-mi că fotbalul și imaginea ta publică sunt mai importante decât familia ta, fără să-mi spui că fotbalul și imaginea ta publică sunt mai mult decât familia ta”, se arată într-un răspuns Twitter către cupl. „Când anume denunți rasismul? Când nu este direcționat prin tabloide către familia ta?” Și într-un răspuns la tweet-ul lui William, a fost următorul: „Acum unul pentru cumnata ta. Vom aștepta …”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here