Progresul companiilor de construcții din luna noiembrie care lucrează la autostrăzile din România

0
1329
Progresul companiilor de construcții din luna noiembrie care lucrează la autostrăzile din România

În ciuda condițiile meteorologice nefavorabile din ultimul timp, constructorii care vizează autostrăzile din România au făcut progrese notabile în luna noiembrie.

Vizând progresul aferent lunii noiembrie, s-a realizat un top al constructorilor de autostrăzi din România care au înregistrat pentru luna noiembrie comparativ cu luna octombrie cel mai mare progres. Pe primele 3 locuri se situează Trameco, Alpenside și Astaldi .

Trameco este o companie de construcții românească care se ocupă de finalizare Autostrăzii Transilvania de la granița cu Ungaria și este în vârful companiilor de construcții care face cel mai mare progres. Pentru luna noiembrie, această companie a obținut un avans de 11,18 puncte procentuale, ajungând la terminarea în proporție de 68% pe lotul Biharia – Borș.

Locul 2 este ocupa tot de către o companie de constructori români, li anume Alpenside. Aceasta a avut un progres de 2,6 puncte procentuale pentru lotul Râșnov – Cristian de pe Autostrada Comarnic- Brașov. Astfel, gradul de execuție până în momentul actual este de 13,13%.

Pe locul 3 se situează o companie de construcții din Italia – Astaldi – Max Boegl care a înregistrat un având de 2,1 puncte procentuale pentru lotul Iernut – Chețani tot de pe Autostrada Transilvania. Cu toate acestea, putem spune că această companie este cea din vârf deoarece până în momentul actual aceasta are 84,60% din lucrări efectuate.

Pe locul 4, din punct de vedere al progresul înregistrat pentru luna noiembrie, se situează compania Pizzarotti cu 1,5 puncte procentuale pentru lotul 1 al Autostrăzii Sebeș – Turda. Aceasta are deja 82% din lucrare finalizată.

Pentru A7 Centura Bacău – Pod Brăila progresul înregistrat pentru luna noiembrie este de 0 puncte procentuale. Compania care se ocupă de această bucată este Spedition UMB.