Putin oferă opinii despre „coloratul” Trump, „omul de carieră” Biden

0
561
Putin oferă opinii despre „coloratul” Trump, „omul de carieră” Biden

Președintele Biden urmează să se întâlnească miercuri cu Vladimir Putin la Geneva, iar liderul rus s-a pregătit vineri cu un interviu de la NBC News, oferindu-și opiniile asupra rivalului său american, precum și despre omul care era —Fostul președinte Trump.
„Chiar și acum, cred că … domnul Trump este un individ extraordinar, talentat, altfel nu ar fi devenit președinte SUA”, a spus Putin jurnalistului Keir Simmons. „Este un individ plin de culoare … Nu a venit din sediul SUA”. În ceea ce-l privește pe Biden, Putin l-a numit „om de carieră” care este „radical diferit” de Trump. „Și-a petrecut practic întreaga vârstă adultă în politică”, a remarcat Putin despre Biden. „Este un alt tip de persoană și este marea mea speranță că, da, există unele avantaje, unele dezavantaje, dar nu vor exista mișcări bazate pe impulsuri în numele președintelui SUA în funcție”

Putin s-a adresat, de asemenea, relațiilor dintre Rusia și SUA, spunând rețelei că relația dintre țări „s-a deteriorat până la punctul său cel mai scăzut din ultimii ani”, conform Al Jazeera. În ceea ce privește acuzațiile făcute de Biden și de alții că este un „ucigaș”, Putin a ridicat din umeri. „Nu mă îngrijorez deloc”, a spus el pentru Simmons, numind eticheta o formă de „macho de la Hollywood”, pentru NBC. El a adăugat că acest comportament „macho”, în timp ce „face parte din cultura politică americană … nu este considerat normal aici” în Rusia, relatează The Guardian. Simmons nu a lăsat subiectul „ucigaș” să-i scape, iritându-l pe Putin, care a numit apoi linia de întrebări „indigestie verbală”, pe NBC. „Ați menționat mulți indivizi care într-adevăr au suferit și au pierit în diferite momente din diferite motive, din mâna diferiților indivizi”, a spus el. Mai multe porțiuni ale interviului vor fi difuzate luni pe MSNBC, precum și pe emisiunea Today de la NBC și pe Nightly News With Lester Holt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here