PVC Mag: bilanțul la finele anului 2020 pentru cele mai vândute produse din catalogul propriu

0
1036
Produse din catalogul PVC Mag-min

PVC Mag anunță cel mai bine vândut produs din propriul portofoliu pe întreaga perioadă a anului 2020

La finele anului 2020, fiecare companie poate trage linie pentru a vedea care este produsul favorit al clienților, care sunt cele mai bine vândute produse, dar și produsele care înregistrează cele mai slabe vânzări. Prin această analiză, fiecare companie poate să își analizeze potențialul și poate lucra la noi strategii pentru a atrage clientela.

Printre companiile care au tras deja linie la finele anului 2020 se numără și PVC Mag, magazinul online de accesorii pvc și plase de țânțari care oferă românilor soluții avantajoase pentru un confort ridicat.

PVC Mag dezvăluie care a fost cel mai cumpărat produs de către clienți

„Suntem la dispoziția clienților (atât persoane fizice, cât și juridice) cu produse din game diverse: accesorii tâmplărie, accesorii pvc și plase de insecte. Anul 2020 a fost unul dintre anii buni pentru noi, deoarece ne-am mărit portofoliul de clienți. Cel mai bine vândut produs PVC Mag din anul 2020 a fost plasa de insecte în kit complet.” – declară managerul PVC Mag.

Managerul PVC Mag pune această creștere exponențială a vânzărilor ridicate pe categoria de kituri complete cu plase de țânțari pe seama pandemiei de COVID – 19 și a dorinței oamenilor de a spori eficient confortul în propria locuință.

„Acum că românii au fost mai mult ca niciodată prezenți în propriile locuințe, s-a simțit acea dorință de a spori nivelul de confort, motiv pentru care kit-urile complete de plase de insecte au primit o atenție sporită din partea clienților.

Un alt motiv pe care l-am identificat a fost reprezentat de numărul crescut de insecte din acest an. Am discutat cu foarte mulți clienți, din toate colțurile țării, care s-au declarat total îngroziți de numărul crescut de țânțari întâlniți în perioada călduroasă, dar și de numărul de ploșnițe care au apărut în perioada de toamnă.” – declară managerul PVC Mag.

Accesorii pentru plase de țânțari – alte produse cu o vânzare crescută

Se pare că românii nu s-au îndreptat doar către kiturile complete de plase de insecte ci și către accesoriile pentru plase de insecte, semn că reparațiile au fost în toi.

„Anul acesta am identificat o cerere crescută și la gama de accesorii plase de insecte. În această gamă întâlnim produse care ajută la repararea cadranelor cu plase de insecte precum mânere, colțar întărire, profil bară, etc. Este un lucru normal – cu cât stăm mai mult în casă, cu atât observăm mai tare ce îmbunătățiri putem să aducem locuinței și ce putem să reparăm cu forțe proprii.” – declară un reprezentant PVC Mag.

PVC Mag este una dintre companiile de încredere atunci când vine vorba de accesorii pvc, kituri plase de țânțari.

Contact:

Operatorii PVC Mag pot fi contactați prin:

Email: contact@pvcmag.ro
Telefonic: 0786241288
Program de lucru: Luni-Vineri, 9:00-18:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here