Raiffeisen Bank anunță continuare finanțărilor subvențiilor agricole APIA

0
1114

Raiffeisen Bank a anunțat astăzi că va continua și în 2020 să finanțeze subvențiile agricole pentru fermieri sub formă de credite pentru finanțarea în avans a subvențiilor pe suprafață – SAPS 2020, informează Agerpres.

Finanțarea va fi una rapidă, pe baza unei analize și documentații specificate, fără alte garanții.

Raiffeisen Bank deține un istoric îndelungat de finanțări, ajutând de-a lungul anilor peste 1.000 de fermieri din România. Banca se ocupă în mod constant de găsirea soluțiilor care să se plieze după nevoile clienților în funcție de piața pe care activează.

„În campania agricolă din 2019 am înregistrat o creştere cu 35% a numărului de fermieri care au accesat finanţarea subvenţiilor APIA, acordând un volum total de credite de peste 50 milioane euro. Suntem convinşi că experienţa pozitivă de anul trecut va fi repetată şi oferta noastră va fi de mare ajutor pentru fermieri în această perioadă dificilă”, a spus Florentina Stilu, director Transaction Banking la Raiffeisen Bank.

În ultima perioadă, au fost contactași clienții Corporate și IMM-urile pentru a vedea ce soluție este cea mai eficientă în contextul actual. Astfel, prioritare au fost firmele cele mai afectate în această perioadă atât pe termen scurt cât și pe termen lung. În cazul crizei actuale, au fost sprijinite peste 2.500 de IMM-uri prin amânare ratelor de credit sau alte măsuri.

În momentul actual, banca a început creditarea și în programul guvernamental IMM Invest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here