Relaxare și bun gust la cafenelele din Calea Victoriei

0
1332
Cafenele bune de pe Calea Victoriei

Calea Victoriei este în general o zonă aglomerată, dar extrem de pitorească și adăpostește unele dintre cele mai frumoase cafenele din București. Clădirile istorice din centrul capitalei impresionează prin arhitectură și istoria pe care o ascund între pereții vechi. Cele mai vizitate atât de cei care lucrează în zonă, dar și de către turiști sunt cele în interiorul cărora sunt acum cafenele. Astfel de spații sunt adevărate comori pentru cei care își doresc să se relaxeze cu o cafea fierbinte și o carte bună în mână.

Deoarece Calea Victoriei este în apropiere de Valea Regilor, majoritatea cafenelelor au specific oriental, specialitatea fiind narghileaua de diferite arome. Cu toate acestea, există o cafenea care a reușit să îmbine perfect aromele de narghilea cu mirosul intens de cafea proaspăt măcinată și aceea este Ganesha Caffe Victoriei.

Funcționează ca un lounge, dar și ca un cocktail-bar, întrunind astfel nevoile tuturor celor care trec pragul cafenelei. Încă de la intrare clienții sunt întâmpinați de pereții vopsiți în culori vii și elemente de decor inedite. Fiecare mic detaliu a fost ales cu atenție și este inspirat de stilul Orientului Mijlociu, zeitatea Ganesha fiind cea de la care a pornit acest întreg concept.

Bucuria savurării unei cafele de calitate

Cu toții bem cafea, însă există anumite persoane de-a dreptul îndrăgostite de această licoare care ne conferă energie. Tot ei sunt și experții, cei care pot diferenția fără ca măcar să guste diferența dintre o cafea banală și o cafea de calitate, pentru care cineva a depus efort să o prepare cu măiestrie.

Calitatea unei cafele este extrem de importantă pentru orice cafenea. Pentru a obține o cafea bună este nevoie de boabe de cafea premium, echipament profesional și personal care să cunoască cele mai bune metode și tehnici de preparare, iar Ganesha Caffe Victoriei excelează la acest capitol.

Pentru cei care preferă cafeaua preparată în tihnă, în mod tradițional, cafeaua turcească servită la ibric de la Ganesha Caffe Victoriei este o opțiune ideală. Meniul variat pune la dispoziție și alte sortimente de cafea, alături de băuturi specific orientale, dar și băuturi alcoolice.

Personal profesional și servire de excepție

Indiferent de varietatea meniului, nimic nu ar fi posibil fără un personal calificat care să se comporte profesionist de fiecare dată, astfel încât clienții să se simtă bine primiți și să poată avea parte de o experiență orientală autentică.

Ganesha Caffe Victoriei este cea de-a doua locație marca Ganesha din București, însă este singura cafenea care îmbină stilul oriental și relaxant cu cel de business. Decorul și specificul meniului o transformă într-o cafenea extrem de versatilă, potrivită diferitelor tipuri de evenimente. Este un loc potrivit atât întâlnirilor de afaceri, cât și ieșirilor alături de prieteni pentru a servi un cocktail, o cafea tradițională turcească preparată la ibric, ori pentru a încerca arome noi de narghilea.

Localizată pe Calea Victoriei numărul 16-20, Ganesha Caffe Victoriei vă așteaptă în fiecare zi cu băuturi calde, savuroase și o atmosferă primitoare. Design-ul exclusivist și servirea ireproșabilă sunt doar o parte dintre caracteristicile care definesc această cafenea, însă trebuie să o încercați pentru băuturile speciale și cea mai bună narghilea din București.