Rich Girls Studio susține modelele sale în procesul de achiziționare a locuinței de vis

0
1731
Rich Girls de ajuta sa iti iei prima casa

Rich Girls este cel mai cunoscut studio de videochat din România, bucurându-se de recunoaștere pe plan internațional datorită profesionalismului și premiilor anuale care îl clasează pe primele poziții în materie de seriozitate și rezultate. Trofeele câștigate de-a lungul celor 17 ani de experiență, dar și profesionalismul de care dă dovada întreaga echipă, fac din Rich Girls Studio, studioul de videochat preferat al vedetelor și al femeilor cu idealuri mărețe.

Stabilitatea financiară și visul unei vieți trăite în lux devin realitate pentru femeile care aleg Rich Girls Studio. Cele trei locații din București pun la dispoziția modelelor camere decorate ca în povești, tratamente de înfrumusețare, sesiuni de solar și make-up și toate procedurile necesare unei schimbări de look care să le pună în valoare pentru a avea parte de cele mai mari câștiguri. Tocmai de aceea, Rich Girls Studio preia inițiativa și se ocupă inclusiv de demersurile pentru achiziționarea unei case pentru modelele de videochat.

Achiziționarea unei case este visul oricărui tânăr independent, dar pentru o studentă la început de drum, pare un ideal imposibil de atins. Aici intervine Rich Girls Studio, studioul de videochat care înțelege nevoile modelelor sale și le susține în demersurile necesare. Trainerii specializați se ocupă de planificarea financiară pentru ca modelele să aibă parte de câștiguri substanțiale, care să crească lună de lună și ulterior, să își poată permite o casă în cel mai scurt timp posibil.

O Rich Girl duce o viață de vedetă lux

Fiecare Rich Girl care calcă pragul studioului rămâne impresionată și încă de la interviu, care este mai degrabă o discuție prietenoasă, înțelege că o carieră în domeniul videochatului vine cu o serie de beneficii impresionante. Totul este legal, iar femeile care aleg să facă parte din familia Rich Girls au convingerea că banii sunt întotdeauna virați la timp, că nu există clauze suspicioase și se bucură de confidențialitatea studioului.

Alături de miile de euro virate lunar în cont, care pot crește considerabil în funcție de rezultate, modelele se bucură de o serie de privilegii precum:
• ședințe foto/video profesionale;
• o echipă tânără formată 100% din femei;
• suport pe partea financiară pentru achiziții importante;
• bonusuri de angajare care pot ajunge până la de 3500$;
• servicii gratuite de make-up, coafor, manichiură și extensii de gene;
• traineri specializați care sunt întotdeauna pregătiți să ofere suportul necesar;
• program de lucru flexibil, potrivit mai ales studentelor sau tinerelor mămici;
• studiouri în zone ultracentrale ale capitalei, ușor accesibile din orice zonă a orașului.

Industria dedicată adulților este în continuă expansiune, iar optarea pentru o carieră de model de videochat este cea mai bună variantă pentru femeile care își doresc stabilitate financiară, flexibilitate și o nouă familie alături de care să crească și să se bucure de viața pe care și-au dorit-o din totdeauna. Rich Girls Studio îndeplinește cele mai mărețe dorințe ale modelelor sale cu entuziasm și seriozitate de peste 17 ani și continuă acest lucru, păstrându-și poziția de cel mai premiat studio de videochat.