Rich Girls Studios își mărește echipa de traineri de videochat

0
1537
Trainer pentru videochat

Rich Girls Studios, unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din București, își mărește echipa de traineri de videochat.

Domeniul videochatului ia cu asalt piața prin câștiguri exorbitante, aducând astfel o creștere a economiei la nivel de stat. Videochatul în România este din ce în ce mai înfloritor, ajutând tinerele să se facă remarcate în clasa socială elitistă prin încasări spectaculoase ca urmare a muncii depuse. Frumoasele românce din domeniul videochatului au adus țării noastre nenumărate premii câștigate la nivel global, iar acest lucru a atras ca un magnet din ce în ce mai multe doritoare.

Cu o creștere fulminantă, studiourile de videochat profesioniste își măresc constant atât echipa cât și numărul de studiouri. Unul dintre cele mai bune studiouri de videochat, Rich Girls Studio, care are o experiență vastă în domeniu, se numără printre studiourile de videochat care a hotărât să își mărească echipa.

Cel mai bun studio de videochat își mărește echipa

Rich Girls Studio este cunoscut la nivel mondial drept unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din lume, fiind un reper pentru studiourile de videochat la început de drum. Ca urmare a popularității sale crescute, Rich Girls Studio își mărește constant echipa de modele de videochat, iar numărul acestora de la finele anului 2019, început de an 2020, a crescut considerabil, fapt ce necesită suplimentarea posturilor de traineri de videochat.

Studioul de videochat Rich Girls este cunoscut pentru profesionalismul modelelor cu care se mândrește, iar acest lucru este posibil doar cu ajutorul unor traineri de videochat foarte bine pregătiți. „Ne place să păstrăm un echilibru perfect între numărul de modele de videochat și numărul de traineri de videochat pentru că doar așa ne putem asigura că echipa noastră funcționează perfect după valorile și cultura Rich. Pentru că numărul de angajări pentru postul de model a crescut extraordinar de mult în ultimul timp, avem nevoie de mai mulți traineri de videochat care să le ajute pe modele și să se dedice atingerii performanței fiecărui model în parte.” – declară unul dintre managerii Rich Girls Studio.

Ce presupune cariera de trainer de videochat și ce caută mai exact faimosul studio de videochat la un trainer?

Studioul de videochat caută traineri profesioniști, cu experiență în domeniul pentru adulți – fie foste modele de videochat, fie foste trainerite de videochat. Acestea trebuie să respecte cultura și valorile studioului și să aibă parte de o inteligență emoțională crescută pentru a ști ce sfaturi să le ofere modelelor pentru ca acestea să își mărească profitul.

„Trainerii de videochat trebuie să cunoască această industrie și ce presupune. O mare parte din trainerii noștri este reprezentată de foste modele de videochat care au ieșit din breaslă și care s-au făcut remarcate la nivel mondial. Acești traineri trebuie să știe cum să le ajute pe fete să își sporească încasările, trebuie să poată observa clar greșelile făcute de modele și să le îndrume către o altă abordare și trebuie să aibă o inteligență emoțională crescută.” – declară un reprezentant HR de la Rich Girls Studio.

Cei care aplică pentru acest post vacant, vor trebui să trimită CV-ul la adresa de email hr@richgirls-studio.ro, iar în urma evaluării de către echipa de HR o să fie sunați pentru a stabili un interviu.

Rich Girls Studios este un studio de videochat recunoscut la nivel mondial în industria pentru adulți atât datorită modelelor cu o frumusețe răvășitoare cât și datorită nenumăratelor premii câștigate în cele mai râvnite concursuri și festivaluri din această industrie.

Studioul poate să fie contactat pentru angajări atât pentru postul de trainer de videochat cât și pentru postul de model de videochat la numerele de telefon: 0786 10 10 20 / 0722 10 10 20 / 0746 10 10 20 sau la adresa de email hr@richgirls-studio.ro.