Robert Negoiță, primarul sectorului 3 al capitalei, testat pozitiv pentru Sars – CoV – 2

0
753
Robert Negoiță, primarul sectorului 3 al capitalei, testat pozitiv pentru Sars – CoV – 2

Robert Negoiță, primarul sectorului 3 al capitalei, a fost testat pozitiv pentru COVID -19. Anunțul a fost dat chiar de către acesta pe pagina personală de Facebook, unde a explicat și simptomele cu care se confruntă.

„Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.
Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.
Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!

Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă.” – a postat Robert Negoiță pe pagina personală de Facebook.

Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat…

Publicată de Robert Negoita pe Miercuri, 26 august 2020

Robert Negoiță candidează din nou pentru funcția de primar al sectorului 3, care este susținut de Alianța Pro București 2020 a partidului Pro România fondat de Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here