S-a lansat PlayStation 5 de la Sony

0
1401

Evenimentul de astăzi – PlayStation 5 a vizat toate jocurile – în general un semn bun atunci când sistemul dvs. se va termina până la sfârșitul anului. Însă, după mai bine de o oră de captare reală a gameplay-ului PS5, Sony a avut un lucru mai important în mânecă: consola. Anunțat la CES în ianuarie, până acum am văzut foarte puțin despre hardware, dincolo de analiza DualSense Controller de luna trecută.

Sony a revizuit în sfârșit turnul PS5 în toată gloria sa – și trebuie să recunoaște, arată puțin ciudat, iar acest lucru se dublează atunci când este poziționat împotriva Xbox Series X, deoarece arăta un pic mai mult ca un router decât cred că se aștepta majoritatea. PS5 nu este în totalitate asemănător unui router, dar cel puțin pare elegant. Deși pare probabil că vom vedea mai multe opțiuni de culoare, unitatea care a fost prezentată în mod vizibil la eveniment a prezentat același fel de alb cu schema de culori negre pe care le-am văzut la examinarea controlerului.

Partea din spate, prezintă o suprafață neagră expusă, cu o suprafață de răcire destul de mare. Există două versiuni distincte ale sistemului- PS5 standard și Ediția digitală, care șterge unitatea de disc familiar. La fel ca versiunea digitală a Microsoft a ultimului Xbox, sistemul va veni cel mai probabil cu o reducere a prețurilor față de modelul standard. Pare, de asemenea, un pic mai subțire.

În mod specific, știm că suntem pentru o AMD Zen 2 CPU și AMD’s RDNA 2-based GPU, cuplat cu 16 GB de memorie RAM și un SSD de 825 GB – niciun cuvânt dacă ultimul bit va varia între modele. Există, de asemenea, un accesoriu separat pentru camera HD și căști potrivite pentru Pulse 3D, care oferă caracteristicile pe care Sony audio 3D le împinge de multă vreme. Mai multe detalii care urmează – inclusiv prețul – înainte de lansarea sistemului în acest sezon de sărbători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here