Scandalul CEO-ului McDonald s-a agravat

0
971
McDonald's spune că îl dă în judecată pe Stephen Easterbrook, directorul general pe care l-a eliminat anul trecut pentru o relație necorespunzătoare cu un angajat, susținând luni că a acoperit relațiile cu alți angajați și a distrus dovezi. Easterbrook, potrivit unui proces, a aprobat o subvenție specială pentru stocuri restrânse, în valoare de sute de mii de dolari unuia dintre acești angajați, pe AP. Compania vrea acum să recupereze sute de mii de dolari în compensație plătită lui Easterbrook la plecarea sa. McDonald l-a concediat pe Easterbrook în noiembrie anul trecut, după ce a recunoscut schimbul de videoclipuri și mesaje text într-o relație non-fizică, consensuală cu un angajat. Easterbrook, în vârstă de 53 de ani, a declarat companiei că nu există alte cazuri similare. Pe baza a ceea ce compania știa la acea vreme, consiliul McDonald a aprobat un acord de separare „fără cauză”, care i-a permis lui Easterbrook să păstreze aproape 42 de milioane de dolari în beneficii pe acțiuni, potrivit Equilar, care urmărește compensația executivă. De asemenea, Easterbrook a încasat 26 de săptămâni de plată, în valoare de aproximativ 670.000 USD. McDonald's spune într-un proces că în iulie, acesta a luat cunoștință de relațiile sexuale dintre Easterbrook și alți trei angajați înainte de încetarea sa. Compania a declarat luni că Easterbrook a eliminat de pe telefonul său celular o evidență a acestor relații - inclusiv fotografii și videoclipuri explicite sexual și trimise din conturile de e-mail ale companiilor, împiedicând anchetatorii să afle despre ele. McDonald's a spus că nu ar fi încheiat relația cu Easterbrook fără cauză dacă ar fi cunoscut relațiile suplimentare.

Compania îl dă în judecată pe Stephen Easterbrook pentru presupuse relații și distrugerea dovezilor.

McDonald’s spune că îl dă în judecată pe Stephen Easterbrook, directorul general pe care l-a eliminat anul trecut pentru o relație necorespunzătoare cu un angajat, susținând luni că a acoperit relațiile cu alți angajați și a distrus dovezi. Easterbrook, potrivit unui proces, a aprobat o subvenție specială pentru stocuri restrânse, în valoare de sute de mii de dolari unuia dintre acești angajați, pe AP. Compania vrea acum să recupereze sute de mii de dolari în compensație plătită lui Easterbrook la plecarea sa. McDonald l-a concediat pe Easterbrook în noiembrie anul trecut, după ce a recunoscut schimbul de videoclipuri și mesaje text într-o relație non-fizică, consensuală cu un angajat. Easterbrook, în vârstă de 53 de ani, a declarat companiei că nu există alte cazuri similare.

Pe baza a ceea ce compania știa la acea vreme, consiliul McDonald a aprobat un acord de separare „fără cauză”, care i-a permis lui Easterbrook să păstreze aproape 42 de milioane de dolari în beneficii pe acțiuni, potrivit Equilar, care urmărește compensația executivă. De asemenea, Easterbrook a încasat 26 de săptămâni de plată, în valoare de aproximativ 670.000 USD. McDonald’s spune într-un proces că în iulie, acesta a luat cunoștință de relațiile sexuale dintre Easterbrook și alți trei angajați înainte de încetarea sa. Compania a declarat luni că Easterbrook a eliminat de pe telefonul său celular o evidență a acestor relații – inclusiv fotografii și videoclipuri explicite sexual și trimise din conturile de e-mail ale companiilor, împiedicând anchetatorii să afle despre ele. McDonald’s a spus că nu ar fi încheiat relația cu Easterbrook fără cauză dacă ar fi cunoscut relațiile suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here