SECRETUL PRIN CARE VĂ PUTEȚI CREȘTE VENITUL FOLOSIND SOCIAL MEDIA

0
980
SECRETUL PRIN CARE VĂ PUTEȚI CREȘTE VENITUL FOLOSIND SOCIAL MEDIA

Sunteți popular pe social media sau ați dezvoltat platforma afacerii dvs. de-a lungul timpului? Deși media socială poate oferi o validare excelentă, este important să rețineți că vă puteți crește venitul cu like-uri, inimi și retweet-uri.

Faceți bani cu social media

Care este sensul de a deveni popular pe social media? În primul rând, social media vă poate crește credibilitatea. În al doilea rând, social media este un instrument care ar trebui utilizat pentru a vă dezvolta afacerea și pentru a crește profiturile.
Care sunt canalele prin care ajungeți să fiți plătit pe social media

1. Parteneriate sponsorizate

Parteneriatele sponsorizate sunt o modalitate foarte populară de a fi plătit pe social media. Dacă aveți o serie de urmăriri mari, companiile s-ar putea oferi să vă plătească pentru a posta despre acestea. Probabil ați văzut că celebritățile postează despre companii pe social media și folosesc hashtag-uri precum #ad sau #spon.
Nu trebuie să fiți faimos pentru a face acest lucru. Dacă creșteți o comunitate fidelă de urmăritori pentru afacerea dvs. și întâlniți o companie în care credeți și pe care o susțineți, puteți elabora un acord de parteneriat sponsorizat.
Sponsorizările pot să fie plătite de la 50 euro la sute sau chiar mii de euro. În calitate de proprietar de afaceri mici, găsirea unor oferte de social media sponsorizate între 75 și 400 de euro nu este în discuție.

2. Promoții de afiliere

Sunteți afiliat pentru un anumit produs sau serviciu? Vă puteți comercializa linkurile de afiliere pe rețelele de socializare. Acest lucru poate fi la fel de ușor ca partajarea unei postări pe blog care are un afiliat menționat în ea, sau partajarea link-ului dvs. pe Pinterest sau în bio-ul dvs. pe Instagram.
Dacă împărtășiți conținut captivant tot timpul și doriți să aruncați o promoție de afiliere sau două, probabil că publicul dvs. nu se va gândi atât timp cât este util și benefic pentru el. În plus, este un mod ușor de a fi plătit pe social media.
Alegeți platforma de afiliere, sau platformele de afiliere, găsiți acolo magazinele online care au contract cu platforma/ platformele de afiliere respective si care prezintă interes pentru afacerea dvs. și public dvs. și începeți să faceți bani.

3. Vinderea produselor

Social media poate fi folosită cu siguranță ca platformă pentru a vă vinde produse. Indiferent dacă vindeți tricouri sau cursuri digitale, puteți integra social media în planul dvs. de marketing. Luați în considerare difuzarea de reclame sponsorizate Facebook și Instagram pentru a vă comercializa produsele.
De asemenea, vă puteți conecta la magazinul dvs. de pe Instagram, în majoritatea cazurilor, pentru a face vânzări ușoare direct de pe platformă. Dacă aveți peste 10.000 de abonați pe Instagram, puteți utiliza funcția „swipe up” din Stori pentru a face legătura cu produsele dvs.

4. Promovarea serviciilor

Aceasta este una dintre cele mai obișnuite modalități prin care proprietarii de afaceri să poată fi plătiți de pe rețelele de socializare. Deși feed-ul dvs. ar trebui să fie autentic și să nu arate ca un singur anunț de lungă durată, puteți, de asemenea, să lucrați în moduri de a împărtăși mai multe informații despre serviciile dvs. și despre modul în care acestea pot ajuta alte persoane.

Studiile arată că este nevoie ca majoritatea clienților să vadă ceva de mai multe ori înainte să ia în considerare cumpărarea. Puteți partaja totul, de la studii de caz și previzualizarea produselor până la videoclipuri din culise și mărturii ale clienților pentru a ajuta la creșterea vânzărilor prin intermediul rețelelor de socializare.

Reduceți nevoile publicului țintă și arătați-i cum puteți să îl ajutați.

Rezumat – Diversificați modul în care o să fiți plătit pe social media

Ați muncit din răsputeri pentru a atrage urmăritori și pentru a deține influența socială. Acest lucru înseamnă că doriți să vă monetizați prezența pe rețelele de socializare și să o utilizați ca instrument pentru a vă dezvolta afacerea.

Dacă doriți să fiți plătit pe rețelele de socializare, trebuie să vă asigurați că sunteți autentic și să produsul sau serviciul dvs. are sens și scop pentru un public țintă. Realizați un mix de știri, succese, împreună cu neplăceri și eșecuri pentru a vă conecta mai bine cu publicul dvs. și a le arăta despre ce este afacerea dvs.