Serviciile de curățenie de la Interior Cleaning ajută la igienizarea aerului din interiorul casei care provoacă alergii

0
804
Firma de curatenie Bucuresti

Există o mulțime de alergeni în jurul dvs., atât în interior cât și în exterior, care pot agrava sau provoca alergii. Aerul din casă poate părea suficient de curat, dar există o mulțime de lucruri care pot face ca alergiile să se înrăutățească, iar praful este adesea principalul vinovat.

Mulți dintre noi presupunem că aerul din casele noastre este mai curat și mai sigur decât aerul din exterior. Conform experților, poluarea aerului din interior este adesea mai nocivă decât poluarea aerului exterior.

Atunci ce provoacă tot praful? Vă păstrați locuința curată și ștergeți praful cel puțin o dată pe săptămână, dar aveți încă ochii umezi și strănutați. Totul pare atât de curat! Faceți doar curat în mod greșit? Nu. De la animale de companie la vopsea, calitatea aerului din casă depinde mai multe aspecte, nu doar de păstrarea curățeniei.

Indiferent de cât de des faceți curățenie, cantitatea de praf din casa variază în funcție de vârsta și tipul casei, de umiditatea și temperatura din interior și de alți factori. Ceea ce aveți în casă, de la mobilă la mâncare, face diferența. Cantitatea de praf din aerul dvs. este, de asemenea, determinată de cine și ce trăiește în casă, cum ar fi oamenii, animalele de companie, plantele și acarienii. Da, acarieni de praf.

Ce sunt acarienii de praf și de ce declanșează alergii?

Acarienii de praf sunt insecte minuscule care trăiesc în aproape fiecare spațiu interior, inclusiv în casă. Puteți șterge praful oricât doriți, dar totuși nu veți scăpa de toți acarienii. Gândiți-vă la ei ca la colegi de cameră invizibili și liniștiți. Acarienii de praf mănâncă celulele moarte ale pielii pe care le elimină oamenii și animalele de companie. Aceste celule moarte de piele plutesc în aer și se acumulează pe suprafețe din toată casa, iar acarienii de praf vă scapă de ele! Dar există un compromis.

În timp ce aceștia împiedică toată pielea moartă să se acumuleze, particulele lor și fragmentele de acarieni de praf morți provoacă ravagii asupra celor predispuși la alergii. Alergiile la interior tind să se declanșeze la sfârșitul verii, când activitatea acarienilor de praf este la apogeu. Nu vrem să punem toată vina pe acarian, totuși. Există o mulțime de alți factori patogeni care plutesc în jurul casei.

Există mai mulți iritanți în interiorul casei decât vă dați seama. Există o mulțime de alergeni care plutesc în jurul casei dvs. care pot agrava alergiile. Pisicile și alte animale cu blană pot provoca o mulțime de simptome, precum strănuturi și mâncărimi. Chiar și păsările, peștii și reptilele pot provoca alergii în unele cazuri.

Mucegaiul este unul dintre cei mai tipici iritanți pentru bolnavii de alergii. Mai des, mucegaiul se găsește în aer liber, dar poate fi găsit – într-un anumit procent – în aproape fiecare mediu interior. Pe măsură ce mucegaiul crește, eliberează spori în aer, care apoi devin parte din tot praful din locuință.

Majoritatea caselor au, de asemenea, o varietate de compuși organici volatili (COV) care plutesc în aer. COV sunt gaze care provin din anumite lichide și solide și includ o gamă largă de substanțe chimice care pot agrava alergiile și pot pune în pericol sănătatea în general. COV-urile sunt de obicei mai mari în interior, deoarece provin din materiale pe care majoritatea dintre noi le avem în casele noastre. Lucruri precum vopsea, aerosoli, produse de curățat, consumabile pentru hobby, pesticide și alte lucruri pe care mulți dintre noi le folosim zilnic toate conțin COV-uri. Materialele de construcție, mobilierul și chiar imprimantele emit o parte din acești compuși iritanți.

Deci, cum scăpăm de toți factorii care provoacă alegerii în special la sfârșitul verii? Firma de curățenie Interior Cleaning vă poate ajuta să curățați corect aerul din casa dumneavoastră.

Modul în care serviciile de curățenie oferite de Interior Cleaning vă pot ajuta să curățați aerul

Cu toții știm să facem curățenie în jurul casei, cel puțin într-o oarecare măsură. Există o mulțime de produse care vor curăța aproape orice, chiar dacă acestea nu sunt cele mai bune pentru sănătatea noastră. Când utilizați produse de curățare eco, reduceți numărul de substanțe chimice din casa dvs. Este dificil să mergi pe opțiunea „eco” în orice situație, însă Interior Cleaning alege produse preferate din punct de vedere ecologic, ori de câte ori este posibil, pentru o curățenie mai sănătoasă.

Poluanții de aer din interior, cum ar fi praful, polenul, acarienii de praf, sporii mucegaiului și fumul de tutun rămân prinși în covoarele, perdelele, așternuturile și mobilier. Aspirarea acestor suprafețe fără un sistem de filtrare HEPA ia toate aceste substanțe contaminate și le răspândește în aer și în plămâni.

„Acarienii de praf, sporii mucegaiului, polenul și părul animalelor de companie în aerul din casă pot cauza probleme dacă familia se confruntă cu alergii sau astm. Utilizarea filtrelor HEPA poate captura acești poluanți și poate contribui la reducerea alergiei. ” – declară un reprezentant Interior Cleaning.

O firma care ofera servicii de curatenie la domiciliu folosind numai produse de curățat eco nu asigură doar o curățare profundă și minuțioasă, dar curăță fără a adăuga mai mulți alergeni și iritanți în aerul casei. Echipele de la Interior Cleaning folosesc un sistem de aspirare cu filtrare HEPA, care captează până la 99 la sută din bacterii, polen, alergeni, și alți poluanți care pot agrava alergiile și astmul. Vizitele regulate îmbunătățesc calitatea aerului din casă, astfel încât dvs. și restul familiei să puteți să respirați ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here