Spider-Man și Venom vor fi difuzate pe Netflix

0
1161
Spider-Man și Venom vor fi difuzate pe Netflix

Începând cu anul viitor, noile filme ale Sony vor fi transmise exclusiv pe internet pe Netflix după difuzările lor teatrale. Catalogul Sony include filme în francize populare precum Spider-Man, Venom și Jumanji și lansări în 2022, inclusiv Morbius, Where the Crawdads Sing, Uncharted și Bullet Train .

Acordul îi oferă, de asemenea, lui Netflix o opțiune de prima vedere pentru toate filmele pe care studioul din Culver City, California, le alege să le trimită direct în streaming.

Într-o lume a serviciilor de streaming care proliferează rapid, tranzacția – odată ce ar fi mers în mod obișnuit la rețelele premium de cablu – este o anomalie. Sony este singurul studio tradițional de la Hollywood fără un serviciu de streaming propriu. Walt Disney Co. are Disney +, Warner Bros. are HBO Max, Universal Pictures are Peacock și Paramount Pictures are Paramount +.

Acordul de miercuri înlocuiește un acord de lungă durată între Sony și Starz. Condițiile financiare nu au fost dezvăluite. În timpul pandemiei, Sony a vândut anterior Netflix filmele lui Kevin Hart Fatherhood, The Mitchells vs. The Machines și Wish Dragon. De asemenea, a trimis Greyhound la Apple TV + și American Pickle la HBO Max.

„Sony Pictures este un partener extraordinar și suntem încântați să ne extindem relația prin acest acord de perspectivă”, a declarat Scott Stuber, director global de film al Netflix. „Acest lucru ne permite doar să aducem pe Netflix o listă impresionantă de francize de filme îndrăgite și o nouă adresă IP în SUA, dar stabilește, de asemenea, o nouă sursă de filme pentru prima dată pentru iubitorii de filme Netflix din întreaga lume.”

În peisajul de streaming din ce în ce mai competitiv, Netflix-ul cu buzunare profunde și-a extins agresiv biblioteca de filme. Serviciul de streaming intenționează să lanseze mai mult de un film pe săptămână în acest an. De asemenea, a achiziționat recent drepturile asupra mai multor continuări Knives Out într-o afacere care ar fi depășit 450 de milioane de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here