Studio Casa înregistrează creșteri spectaculoase la vânzările de aparate pentru cafea pe timp de pandemie

0
1400
Campanie Vedete Aparate Cafea

Studio Casa, unul dintre cei mai mari jucători pe piața electrocasnicelor din România, a realizat în primul trimestru al anului 2020 creșteri substanțiale pe categoria de aparate de cafea.

Studio Casa a înregistrat creșteri în primul trimestrul al anului 2020

Fondatorul M&N Italy Tranding, Nicoleta Iugulescu, a anunțat creșteri substanțiale în primul trimestru al anului curent față de anul 2019, în pofida scăderii economice afectate de către pandemia de coronavirus.

În primul trimestru al anului 2020, în pofida condițiilor anevoioase care ne-au obligat să închidem showroom-urile proprii pe fondul crizei epidemiologice de Covid- 19, am reușit să înregistrăm o creștere de +2,4 % comparativ cu anul 2019, ceea ce este spectaculos. Vânzările au crescut exponențial în general în zona brandului Studio Casa, ceea ce ne bucură deoarece este un brand propriu care are ca obiectiv furnizarea de produse cu o calitate înaltă la prețuri foarte avantajoase.” – anunță Nicoleta Iugulescu, fondator M&N Italy Tranding și proprietar al brandului Studio Casa.

Printre cele mai profitabile sectoare ale brandului Studio Casa se numără cel de aparate de cafea, indiferent că ne referim la cafetiere sau la espressoare.

Aparatele de cafea Studio Casa se disting printr-un design inovativ și calitate înaltă. Am dorit să oferim românilor aparate de cafea în ton cu tehnologia modernă, pe care să le folosească atât pentru uzul casnic cât și pentru uzul în mediul de afaceri. Am dezvoltat o gamă largă de aparate preparat cafea, de la aparatele cu filtru, care sunt cele mai cunoscute,la espressoare manuale, cu pompă, aparate combi, până la super-automate de cafea.” – Nicoleta Marinoiu, manager achizitii MDA & SDA.

Cafetierele și espressoarele Studio Casa sunt preferatele clienților

Românii sunt adevărați iubitori de cafea, iar acest adevăr se poate observa prin numărul crescut de cafenele prezente în orice regiune a țării. Cum oamenii au stat închiși în case în această perioadă și nu au mai putut să își savureze cafeaua în localul preferat, numărul de achiziții pentru aparate de cafea a crescut substanțial.

Românii sunt mari băutori de cafea, iar cifrele înregistrate de către Studio Casa pe zona de aparate de cafea vorbesc de la sine. Pentru a îi impulsiona pe oameni să încerce brandul Studio Casa, am propus în această perioadă reduceri la aparate de cafea, cu peste 50 % față de prețul de referință la anumite produse, la care am adăugat și posibilitatea de plată în rate fixe de până la 12 luni cu dobândă 0.

Printre cele mai achiziționate produse se numără espressorul automat de cafea Studio Casa DIVA DE LUXE și espressorul cu pompă Studio Casa ESPRESSO MIO. Aceste două aparate de cafea au fost aduse în atenția publicului în octombrie 2019, fiind produse de lux, noi, revoluționare, ce au captivat publicul prin calitatea lor superioară la prețuri excepționale. Datorită designului inovativ și a calității premium, espressorul automat de cafea Studio Casa DIVA DE LUXE și espressorul cu pompă Studio Casa ESPRESSO MIO sunt adevărate produse bestseller.

Reducerea pentru espressorul automat cafea Studio Casa DIVA DE LUXE oferită de către Studio Casa a fost și încă este de 50%.

Studio Casa Diva de Luxe

Detalii despre produs

Acest espressor automat este cel mai îngust super-automat din piață (doar 18 cm) și funcționează exclusiv cu boabe de cafea datorită râșniței din oțel inoxidabil pe 5 trepte de măcinare, ceea ce oferă aroma intensă și savuroasă întâlnită în cafenele. Pe lângă acest lucru, espressorul automat deține trei regimuri de funcționare: ECO; rapid și standard, oferind un consum redus de energie și siguranță în folosire.

Calitatea superioară a espressorul automat Studio Casa DIVA DE LUXE se poate observa și prin prisma numeroaselor funcții pe care acesta le deține, precum: funcție de pre-infuzie pentru un gust mai intens și mai bogat al cafelei, funcție de oprire automată după minimum 10 minute – maximum 29 de minute pentru salvarea energiei electrice și pentru prevenirea posibililor accidente.

Pentru cei pe care dimineața îi găsește mereu pe grabă, espressorul automat oferă posibilitatea de salvare în memoriei a volumului de cafea, iar pentru gusturile diversificate, espressorul oferă posibilitatea de personalizare a cafelei și a modului de utilizare.

Eleganța acestui espressor automat de cafea Studio Casa DIVA DE LUXE se poate observa prin designul compact SLIM cu o lățime de doar 18 cm și prin carcasa de inox cu aspect catifelat.

Display-ul „one touch control” este prevăzut cu panou tip LED și pictograme cu design minimalist inteligibil care ajută la prepararea unei cafele perfecte cu o singură atingere a panoului de control. Băutura pe baza de cafea se poate savura în doar câteva secunde datorită display-ului „one toch control” și sistemului de încălzire instantă Thermobloch.

Espressorul automat vine dotat cu un rezervor de apă detașabil de 1,1 L și cu un recipient pentru păstrarea boabelor de cafea cu o capacitate de 150 g, ceea ce permite utilizatorului să alimenteze aparatul de cafea foarte rar.

Calitatea premium a acestui espressor se poate oglindi în puterea espressorului automat de 1,470 W și presiunea pompei de 19 bari, care asigură o funcționare impecabilă pentru mulți ani.

Pentru curățare, espressorul automat de cafea Studio Casa DIVA DE LUXE deține propriul program pentru decalcifiere care ajută la prelungirea longevității aparatului și la menținerea gustului intact și savuros al cafelei la fiecare ceașcă de cafea.

Studio Casa a inclus la espressorul automat cafea Studio Casa DIVA DE LUXE și un aparat de spumat lapte pentru cei care doresc să se bucure de latte sau cappuccino, iar acest pachet avantajos are o reducere de 50%.

Espressorul automat cafea Studio Casa DIVA DE LUXE și un aparat de spumat lapte

Espressorul cu pompă Studio Casa ESPRESSO MIO deține o pompă de presiune puternică de 15 bari și o putere de 850 de W.

Cu un rezervor de apă detașabil cu capac „Easy Fill” de 1,2 L, espressorul cu pompă Studio Casa ESPRESSO MIO va crea băutura perfectă în cel mai scurt timp datorită boilerului cu încălzire instantanee.

Pentru iubitorii de cafea spumoasă și cremoasă, espressorul manual deține funcția cappuccino. Astfel, espressorul este dotat cu duza de cappuccino ce oferă un jet de abur puternic pentru crearea spumei de lapte, jet ce poate să fie controlat cu ajutorul butonului rotativ de intensitate abur.

Espressorul cu pompă Studio Casa ESPRESSO MIO este prevăzut cu un panou electronic de comenzi cu butoane individuale ce ajută la prepararea băuturilor pe moduri multiple de operare pentru selecție. Fiecare buton este însoțit de pictograme inteligibile ce îi oferă utilizatorului un mod facil de operare.

Pentru crearea unei experiențe complete, precum cea oferită de către un barista profesionist, espressorul manual este prevăzut cu sistem superior de încălzire a ceștilor de porțelan.

Pe lângă caracteristicile sale de bază, espressorul cu pompă Studio Casa ESPRESSO MIO deține mai multe funcții, precum: funcția de oprire automată după 25 de minute care ajută la un consum redus de energie electrică, dar și la prevenirea posibilelor accidente, funcția de personalizare a cafelei pentru ca fiecare utilizator să se poată bucura de gustul perfect de cafea și funcția de preparare a două espresso simultan. Pentru siguranță crescută, espressorul manual deține sistem de protecție la supraîncălzire și presiune.

Espressorul cu pompă Studio Casa ESPRESSO MIO

Detalii despre produs

Persoanele care nu au dorit să cheltuiască foarte mulți bani, dar au dorit un aparat de cafea cu o calitate înaltă au apelat la cafetiera Studio Casa FC18.1 United Colors of Cities.

Această cafetieră are o reducere de 55 %, ceea ce a generat o creștere rapidă a vânzărilor.
Cafetiera se bucură de o capacitate de 1.25L și o putere de 870W. Cum Studio Casa se axează mereu pe clienți, cafetiera deține funcție de oprire automată, funcție de selecție a intensității arome și funcție anti-picurare.

Reducerile uriașe la aparatele de cafea Studio Casa se vor prelungi și în luna iunie, dar stocurile sunt limitate. Operatorii Studio Casa au grijă să actualizeze constant produsele pentru a nu exista confuzii sau date eronate.

Cafetiera Studio Casa FC18.1 United Colors of Cities

Detalii despre produs

Contact: 021/352.33.10

Fax 021.352.33.08

https://www.linkedin.com/company/14048182/

https://www.facebook.com/MagazinStudioCasa/

https://www.instagram.com/studiocasaromania/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here