Sunteti pregatit sa incepeti propria afacere? Partea I

0
1743

In ciuda promisiunilor de a va conduce propria afacere, majoritatea dintre noi stiu ca aceste beneficii vin numai dupa o munca lunga si dura – si pentru unii antreprenori, deloc. Succesul afacerii dvs. si gradul in care va atingeti obiectivele depinde de multi factori. Chiar inainte de a incepe sa va construiti propria afacere, exista factori care vor determina succesul.

1.Aveti abilitatile necesare?

Pentru a construi o afacere de succes, va trebui sa invatati multe dintre abilitatile pe care trebuie sa le aiba fiecare proprietar de afaceri, inclusiv gestionarea finantelor, marketing si vanzari, lucrul cu contabili si gestionarea salariilor si a impozitelor.

Daca nu aveti nicio idee despre ceea ce este implicat – nu disperati. Acest lucru nu inseamna ca nu puteti sau nu ar trebui sa derulati o afacere; inseamna doar ca aveti multe de invatat.

2. Aveti sprijinul familiei ?

Construirea unei afaceri poate fi un lucru atotcuprinzator si familia dvs. va juca un rol important in a va oferi sprijinul financiar si moral de care aveti nevoie pentru a reusi. Este mult mai usor sa construiti o afacere cu sprijinul familiei.

3. Aveti o retea de sprijin ?

Construirea unei afaceri poate fi un lucru singuratic, iar o retea de sprijin poate face diferenta intre succes si lupta. Exista multe tipuri de asistenta pe care le puteti utiliza, de la colegii in aceeasi pozitie ca si dvs., la mentori, consilieri si grupuri de suport profesionist.

4. Aveti o pista ?

In lumea de pornire, pista este timpul pe care il aveti inainte ca banii sa se termine. Construirea unei afaceri necesita timp si bani. Puteti scapa cu mult mai putin decat credeti, dar tot trebuie sa platiti pentru unele lucruri. De exemplu, cel mai rapid si mai usor mod de a construi un site web este utilizarea unui constructor de site-uri web, cum ar fi SquareSpace sau Wix. Unele dintre aceste servicii sunt gratuite sau gratuite pentru un timp, dar in cele din urma va trebui sa platiti ceva. Va recomandam sa aveti resursele financiare necesare pentru cel putin 6 luni.

5. Sunteti foarte bun la ceva ?

Pentru a construi o afacere de succes trebuie sa faceti ceva pentru alti oameni care nu pot, nu vor sau nu le place sa faca ei insisi. Si pentru a face asta, trebuie sa fiti bun la acel lucru. Vestea buna este ca suntem cu totii buni la ceva. Si nu trebuie sa fim experti de clasa mondiala.

6. Sunteti pasionat ?

Daca nu sunteti pasionat de ceea ce faceti, veti incerca sa va sculati din pat si sa lucrati in fiecare zi. Veti renunta mai usor si nu veti putea sa va concentrati asa cum trebuie. Cand timpul este dificil, va fi mai usor sa aruncati prosopul. Nu veti oferi nivelul sau calitatea serviciului sau produsului care sta la baza unei afaceri de succes si, in cele din urma, veti pierde vointa de a persevera.