Tehnici pe timp de vara pentru mentinerea interesului clientilor (continuare)

0
1447
Tehnici pe timp de vara pentru mentinerea intersului clientilor

6. Organizati campaniile de e-mail de vara

Aceasta este o modalitate excelenta de a utiliza beneficiul timpului sezonier pentru a incuraja oamenii sa se conecteze la produsul dvs. Este, de asemenea, o modalitate buna de a adauga ceva distractiv si creativ, mai ales daca aveti un produs sau serviciu care nu este direct legat de vara.

7. Duceti-va in aer liber

In cele mai multe locuri, vremea este frumoasa in timpul verii. Profitati de acest lucru prin invitarea clientilor dvs. la evenimente in aer liber unde puteti petrece timp de calitate. Acest lucru va face pe toata lumea sa aiba o stare de spirit mai fericita si mai productiva, deoarece nu sunteti inghesuiti intr-un birou sau intr-o cladire.

8. Organizati promotiile de vara

Creati evenimente sau promotii care sunt disponibile numai in timpul lunilor de vara ocupate. Pentru a fi eficient, evenimentele si promotiile ar trebui concepute astfel incat sa ii atraga pe consumatori si sa nu fie o promotie de tip „run-of-the-mill”. Asigurati-va ca subliniati aspectul exclusivitatii sau aspectul limitat al evenimentului. In caz contrar, clientii pot amana si nu se pot angaja niciodata pe deplin.

9. Faceti un giveaway

Un giveaway cu un premiu bun spreste angajamentul clientului. Oferiti-l in sezonul de vara pentru a atrage atentia clientilor ocupati. De exemplu, premiul dvs. ar putea fi un pachet de plaja de vara sau bilete la un parc de distractii. U

10. Faceti lucrurile cat mai simple

Pastrati continutul simplu, deoarece asta este ceea ce clientii dvs. prefera in general sa citeasca vara. Puteti salva postarile in profunzime sau mai tehnice pentru alte momente ale anului.

11. Iubiti-va clientii

Exista acest mit ca nimeni nu lucreaza vara. Din experienta personala, nu stiu pe nimeni care nu face lucrurile intr-un ritm mai mic decat in orice alt sezon. Cu clientii din intreaga tara, este mai usor sa telefonati. Daca iubesc ceea ce faceti pentru ei, ei vor accepta intotdeauna apelul dvs. Iubiti-va oamenii si ei va vor iubi inapoi.