Tendințe 2020: Business anniversary la o narghilea în București

0
1669
Narghilea delicioasa in Bucuresti

Cine s-ar fi gândit în 2020 că tendințele acestui an în materie de business anniversary vor fi localuri din București unde se fumează narghilea? Vremurile se schimbă, accentul cade de relația dintre angajați, stimularea productivității la locul de muncă și multe alte aspecte conexe.

Și cum pot fi acestea desăvârșite dacă nu prin interacțiunea dintre angajați în momentele în care se simt relaxați, liberi și apropiați la o Narghilea Shisha Original XXL personalizată prin combinarea a 3 arome, pentru a fi pe placul tuturor celor aflați la masă?

Next business anniversary în București la o narghilea

Uitați de locațiile convenționale. Restaurantele și Pub-urile sunt istorie! În 2020 își fac loc noutatea, curiozitatea și apetitul pentru experiențe nemaitrăite. Așadar, dacă să organizați o astfel de petrecere într-un local cu narghilea din București înseamnă că încercați ceva nou, atunci aveți toate motivele să o faceți:

Narghileaua apropie oamenii

Narghilea pentru petreceri Business

Suntem diferiți și avem, implicit, gusturi diferite. Prin urmare, este destul de greu ca un local să reușească să satisfacă toate preferințele, pretențiile și așteptările tuturor colegilor de serviciu. Unul singur poate, însă, iar acesta este un local cu narghilea din București.

Deși au gusturi diferite, aceștia se pot apropia, întrucât la Ganesha Caffe își pot crea propria narghilea prin combinarea a 2 sau 3 arome de:

• Fructe: măr, cireșe, pepene galben, fructe exotice și combinații de fructe și mentă;

• Alcool: gin, rom, tequilla, whisky, vodkă sau vin.

Pentru un plus de gust, se poate opta pentru o narghilea în cap de fruct (măr, portocală, grapefruit, ananas) – pentru prețuri de la +10 Lei la +20 de Lei.

E loc (și timp) la o narghilea pentru toată lumea!

Nu există birou în care să nu se simtă tensiuni, nemulțumiri sau frustrări. Unii angajați simt că nu au loc de alții, nu le sunt atribuite sarcini importante sau sunt desconsiderați în ciuda efortului depus. Nu la fel se întâmplă și la o narghilea. Aici e loc pentru toți angajații, independent de post.

Puteți opta pentru o Narghilea Shisha Original sau o Narghilea Shisha Original XXL, în funcție de numărul de persoane invitate la Ganesha Caffe. În plus, indiferent de narghileaua pentru care se optează, localul vă pune la dispoziție un număr nelimitat de cărbuni. Așadar, cei prezenți la celebrarea succesului sau existenței unui business pot petrece aici oricât timp doresc. Mai mult, programul Ganesha Caffe ține până târziu, respectiv 02:00 / 03:00, în funcție de zi.

Exemplu de viziune “out of the box”

Pentru ca angajații să facă schimbări la ei, în scopul bunăstării la locul de muncă, aceștia au nevoie de un exemplu. În 2020, afacerile nu se feresc să facă schimbări și să opteze pentru “ceva nou”. Optând pentru astfel de locații în organizarea petrecerilor business le indicați și angajaților că sunteți deschiși la nou, la apropiere și îi determinați să vă urmeze exemplul.

Localurile cu narghilea din Bucureșți ofertează și cu o atmosferă friendy, fiind frecventate și de vedete și persoane publice din media. De altfel, mediul corporate și-a schimbat gusturile la acest capitol, petrecerile și evenimentele desfășurându-se în localuri care nu restricționează angajații prin cutume. La o narghilea, aceștia socializează relaxați, uită de tensiuni și savurează momentul până la ce oră doresc, fără să-și facă griji că rămân fără cărbuni pentru narghilea.

În 2020, cele mai reușite aniversări business se organizează în locații casual cu narghilea. Sună extravagant, dar este o tendință în rândul marilor companii bucureștene. Atmosfera friendly, libertatea de a-ți crea propria narghilea cu aromele preferate și prețurile accesibile, care nu depășesc 200 Lei pentru o Narghilea Shisha Original XXL cu arome speciale, sunt doar câteva dintre motivele care susțin această schimbare de opțiuni în noul an.
Distracția e un task prioritar!