Tot mai multe studente din România aleg Rich Girls Studio datorită programului flexibil și câștigurilor colosale

0
1164
Studente care lucreaza la Rich Girls

Viața de studentă în București nu este ușoară deoarece presupune ore de studiu, plata chiriei și în general, a te descurca pe cont propriu după ani de creștere în sânul familiei.

Pentru multe dintre studentele din provincie venite să studieze în capitală pentru un viitor mai bun, inclusiv taxa de cămin reprezintă un efort financiar enorm. Multe familii din țară nu își permit să achite costurile necesare traiului în București, motiv pentru care tinerele se regăsesc într-o situație complicată.

Deși sunt tinere care renunță la facultate din cauza lipsei de bani, ori care se angajează, dar timpul nu le mai permite terminarea studiilor, sunt și fete curajoase care au găsit soluția perfectă.

,,Marea majoritate a fetelor care vin la interviu la noi la studio sunt studente. Pentru noi este o bucurie deoarece sunt fete muncitoare, oneste și hotărâte să facă ceva cu viața lor. Își continuă conștiincioase studiile, multe dintre ele sunt acum și la master, dar lucrează pentru viitorul lor. Banii câștigați din videochat le garantează un confort și o stabilitate financiară pe care părinții sau orice alt job nu ar reuși să le-o ofere vreodată. Cât despre orele de lucru, este la latitudinea lor câte ore vin la studio și în funcție de performanțele lor, câștigurile vor fi pe măsură.” a declarat o reprezentată Rich Girls Studio.

Încasări de mii de dolari în timpul facultății

Cariera de model de videochat presupune abilități excelente de comunicare, încredere și devotament. Performanțele obținute de modelele Rich Girls sunt recunoscute prin câștiguri de mii de dolari lună de lună, premii oferite de summit-urile internaționale dedicate industriei adult, dar și prin intermediul altor beneficii specifice vieții luxuriante. Bijuteriile, hainele de brand și produsele de make-up high-end reprezintă doar o parte din lucrurile pe care orice model și le poate achiziționa încă din primele luni de colaborare.

Cel mai mare avantaj este faptul că nu este nevoie de experiență în acest domeniu. Totul se învață, iar trainerii dedicați își oferă sfaturile și indicațiile, astfel încât fiecare model să învețe cum să își maximizeze profiturile. O astfel de carieră este ideală pentru studente deoarece programul este ales de ele, flexibilitatea fiind termenul cheie.

Modelele Rich Girls își pot continua liniștite studiile de licență, de master, ori poate chiar de doctorat, în timp ce la studio pot încasa sume exorbitante care ajung chiar și la 10.000 de dolari într-o singură lună. Modelele au posibilitatea de a-și alege numărul de ore lucrate online, în intervalul orar ales de ele, iar în acest fel, nu sunt nevoite să lipsească de la facultate și au timp și de studiu individual. Ieșirile în oraș cu prietenele sau vacanțele exotice nu lipsesc nici ele din programul modelelor de videochat deoarece această carieră le permite să obțină echilibru între viața personală și cea profesională.

Despre Rich Girls Studio

Rich Girls Studio este locul în care profesionalismul și entuziasmul merg mână în mână. Anii de experiență în domeniu îi recomandă drept studioul care se ține de fiecare data de cuvânt și care lansează cele mai performante modele de videochat.

Website: https://richgirls-studio.ro/
Telefon: +40) 746 10 10 20
E-mail: contact@richgirls-studio.ro