Total Industry Consult oferă soluții tehnice și echipamente industriale de calitate chiar și în pandemie

0
581

Criza COVID-19 a dus la diminuarea profiturilor multor companii, în special cele care prevăd interacțiunea directă cu publicul, precum: cinematografe, săli de fitness, etc. Multe companii din România și din lumea întreagă depun eforturi colosale pentru a putea rămâne pe plus – în speranța că pandemia o să dispară și totul o să revină la normalitate.

Companiile care reușesc să nu fie afectate atât de mult de criza economică pe care a adus-o COVID- 19 sunt cele care activează în arii industriale. Printre acestea se numără și distribuitorul de echipament industriale din România, Total Industry Consult.

Total Industry Consult este o companie ce se ocupă cu distribuirea de echipamente industriale în România, oferind soluții tehnice și echipamente industriale de calitate ce se pliază pe necesitățile clienților. Compania s-a clădit încă de la început pe excelență și profesionalism, ceea ce i-a adus clienți statornici.

„Încă de la începutul Total Industry Consult, pe această nișă ne-am axat pe profesionalism, transparență și promptitudine. Cu aceste trei mari principii am reușit să pășim pe această nișă destul de competitivă și să ne asigurăm un portofoliu vast de clienți.” – declară un reprezentant Total Industry Consult.

Total Industry Consult – consultanță și produse de calitate la prețuri competitive

Societatea comercială Total Industry Consult deține o echipă de experți care este pregătită nu doar pentru vânzarea produselor și a echipamentelor industriale, ci și pentru oferirea de consultanță.

Produsele pe care le oferim clienților fac parte din arii precum: pneumatică, hidraulică, transmisii mecanice, aparate de măsurare și control. Avem zeci de produse pentru fiecare categorie în parte, produse pe care operatorii noștri nu doar că le cunosc, dar știu și care este scopul acestora. Fiind domenii atât de grele, operatorii Total Industry Consult sunt persoane pregătite, adevărați profesioniști care sunt capabili să ofere consultanță clienților. Astfel, pe lângă partea de vânzare, ne-am extins și pe partea de consultanță, ceea ce reprezintă un real avantaj pentru clienți – declară un reprezentant Total Industry Consult.

Echipamentele industriale comercializate de către Total Industry Consult ce fac parte din categorii, precum: pneumatică, preparare aer comprimat (filtru lubrificator sau regulator aer), hidraulică, transmisii mecanice și aparate de măsurare și control sunt de înaltă calitate, fiind supuse testelor europene de calitate.

Ne asigurăm că fiecare produs pe care îl oferim este rezistent și că a fost supus unor serii de teste de calitate. Piese precum distribuitoarele de aer sunt esențiale în aria pneumaticii și calitatea neconformă a unui astfel de produs are consecințe grave ce duc la pierderi de timp și bani pentru clienții noștri.

Fiecare produs pe care îl avem ne reprezintă și de aceea ne asigurăm mereu de calitatea înaltă a acestora.- declară un reprezentant Total Industry Consult.

Despre Total Industry Consult

Total Industry Consult este o societate comercială ce are ca misiune oferirea de soluții tehnice și echipamente de calitate pentru sectoarele industriale din România. Produsele pe care le deține în portofoliu fac parte din următoarele categorii: pneumatică, hidraulică, transmisii mecanice și aparte de măsurare și control.

Contact:
Adresa: Strada Cernișoara, Nr.41
Telefon 1: 0770 931 916
Telefon 2: 0730 557 788
office@total-industry.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here