Trump pierde bătălia cu declarațiile fiscale

0
833
Mandatory Credit: Photo by Evan Vucci/AP/Shutterstock (10434333bm) Donald Trump, Sauli Niinisto. President Donald Trump speaks during a meeting with Finnish President Sauli Niinisto in the Oval Office of the White House, in Washington Trump, Washington, USA - 02 Oct 2019

Dar un apel înseamnă că probabil nu vor fi eliberațe înainte de alegeri

Președintele Trump a pierdut joi o altă luptă legală în ceea ce privește declarațiile fiscale, dar este puțin probabil să fie eliberate înainte de alegerile din noiembrie, relatează Hill. În ultimul contratimp pentru Trump, un judecător federal din New York a decis că avocatul Cyrus Vance Jr. din districtul Manhattan are dreptul să vadă înregistrările financiare. Aceasta a fost urmarea unei hotărâri a Curții Supreme, luna trecută, care a respins cererea lui Trump de imunitate de la investigațiile penale în calitate de președinte. După hotărârea judecătorului districtului american Victor Marrero, echipa juridică a lui Trump a făcut apel imediat, pentru AP. Recursul înseamnă că acest cazul va rămâne aproape sigur în sistemul instanțelor până la data de 3 noiembrie.

„Aceasta este o expediție de pescuit, dar, mai important, este o continuare a vânătoarei de vrăjitoare – cea mai mare vânătoare de vrăjitoare din istorie”, a spus joi Trump. gata pentru a vedea dacă pot găsi că există o virgulă în afara locului. ” Printre altele, Vance se ocupa de plățile cu bani ascunși făcute către două femei în timpul campaniei din 2016 care au presupus că ar avea relații cu Trump. Congresul urmărește separat documentele financiare ale lui Trump.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here