Twitter pune steag roșu la un tweet al președintelui Trump despre cutiile poștale

0
845
Twitter pune la steag roșu la un tweet al președintelui Trump despre cutiile poștale

El a spus, fără dovezi, că „face posibilă o persoană să voteze de mai multe ori”

Un alt dintre tweet-urile președintelui Trump a primit un avertisment pe Twitter. De această dată, Donald Trump a postat duminică pe Twitter: „Deci, acum, democrații folosesc cutii poștale, care sunt un dezastru de securitate a alegătorilor. Printre altele, acestea fac posibilă o persoană să voteze de mai multe ori. De asemenea, cine le controlează, sunt plasate în zone republicane sau democrate? Nu sunt igienizate de Covid – 19. O mare fraudă! ” În termen de cinci ore, Twitter a marcat tweet-ul cu un mesaj în partea superioară a acestuia citind: „Acest Tweet a încălcat regulile Twitter despre integritatea civică și electorală. Cu toate acestea, Twitter a stabilit că ar putea fi în interesul publicului ca Tweetul să rămână accesibil.” Tweetul este ascuns în spatele avertismentului, dar poate fi vizualizat făcând clic pentru a-l extinde.

Contul de siguranță al Twitter a explicat în continuare: „Am publicat o notificare de interes public pe acest Tweet pentru încălcarea politicii noastre civice de integritate pentru că a făcut afirmații înșelătoare asupra sănătății care ar putea disuada oamenii de la participarea la vot. Conform politicilor noastre, acest Tweet va rămâne pe serviciu, având în vedere relevanța sa pentru conversația publică în desfășurare. Angajamentele cu Tweet-ul vor fi limitate. Oamenii vor putea retweeta cu comentariu, dar nu vor pute da Like, Răspunde sau distribui.”

În conformitate cu rapoartele BuzzFeed, nu există nicio dovadă că cutiile poștale permit fraudarea alegătorilor și nici nu există dovezi pentru că acestea nu sunt igienizate corespunzător. Și Axios observă că a fost de fapt un grup de lucru bipartidal care a recomandat cutiile poștale. Twitter a semnalat anterior tweet-urile lui Trump despre votarea prin scrisori, în timp ce continuă să susțină că va duce la fraudă electorală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here