Un covrig mic a transformat-o intr-o tetraplegică

0
653

Un model și o actriță aspirantă care a suferit leziuni cerebrale grave din cauza unui mușcături dintr-un covrig sărat de dimensiuni mici a primit 29,5 milioane de dolari de către un juriu, relatează Journal din Las Vegas.
Chantel Giacalone, atunci în vârstă de 27 de ani, se afla la Vegas la o convenție din 2013, când un prieten i-a adus un iaurt înghețat cu covrigi ca topping. Problema este că covrigul fusese infuzat cu unt de arahide, iar Chantel Giacalone este alergica la arahide. Ea a început să se lupte să respire aproape imediat și a căutat îngrijire la un cort medical condus de MedicWest Ambulance. Apoi a urmat următoarea nenorocire a lui Chantel Giacalone: ​​cortul nu avea epinefrină IV, chiar dacă legea statului impune paramedicilor să o aibă la îndemână, conform TMZ . Giacolonă a intrat în șoc anafilactic și a pierdut oxigen în creier în minutele înainte de sosirea unei ambulanțe.
„Cel puțin fiica mea va fi îngrijită. Sunt fericit de asta ”, spune tatălui Jack Giacalone ziarului din Vegas. „Nu sunt mulțumit de toată angoasa prin care am trecut în ultimii opt ani. Sper doar că MedicWest își va schimba modalitățile. ”
Acum, în vârstă de 35 de ani, Giacalone se întoarce acasă la Detroit, fiind o tetraplegică care necesită îngrijire nonstop. Este hrănită printr-un tub și poate comunica numai prin ochii.

Chantel Giacalone is cared for by her father, Jack Giacalone, in this undated photo. (Nettles Morris Law Firm)

Mama ei, Deborah, doarme lângă ea și îi asigură cea mai mare parte a îngrijirii. Cu banii, familia intenționează să cumpere o casă special adaptată nevoilor lui Giacalone. În procesul civil, MedicWest nu a negat faptele greșite, dar a spus că Giacalone nu și-a pierdut niciodată cunoștința în grija sa. Compania a pledat pentru o pedeapsă mai mică, invocând alergia ei severă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here