Un model Best Studios a fost nominalizat la CamStar Awards în cadrul BCAMS

0
1573
Premii la festivaluri de videochat

Unul dintre modelele Best Studios, cel mai mare studio de videochat din București, a fost nominalizat și anul acesta la categoria CamStar Awards în cadrul BCAMS, un eveniment dedicat industriei de profil. Evenimentul se desfășoară în intervalul 05 – 07 noiembrie 2019, iar în data de 07 noiembrie va fi înmânat titlul pentru cel mai bun CamStar.

Industria de videochat este în creștere, cu milioane de dolari profit în intreaga lume. Titlurile obținute de studiouri sunt o formă de marketizare, dar și de recunoaștere.

Best Studios a fost multiplu premiat anul acesta la numeroase categorii în cadrul festivalurilor dedicate industriei de videochat și, după o vară activă, se va pregăti pentru o toamnă la fel de bogată în titluri și premii. Studioul și-a anunțat, deja, prezența la cele mai cunoscute evenimente din nișă, iar de curând a fost nominalizat la mai multe categorii în cadrul acestora.

Potrivit Mariei B., Managerul Operațional Best Studios, și ea nominalizată la un alt festival, YNOT Awards, pentru Best Cam Industry Ambassador, “concurența este extrem de strânsă, modelele de videochat evoluând extrem de mult de la an la an. E o concluzie care le vizează pe toate, nu doar pe cele din România, dat fiind faptul că industria a <>, efectiv, iar a fi model de videochat a devenit jobul momentului. Am observat și noi (n.r. echipa Best Studios) că tendința este aceea de a investi în personal, astfel că și nivelul crește foarte mult. Astfel de nominalizări ne reamintesc faptul că suntem Best Studio nu doar prin ceea ce facem, ci prin calitatea și profesionalismul personalului pe care îl pregătim să exceleze în acest domeniu care nu se oprește să evolueze.”

În 2018, Best Studios a fost nominalizat la aceeași categorie în cadrul BCAMS, iar câștigătoarea de la acea vreme a obținut distincția și aprecieri din partea studioului. “Cu fiecare titlu care ne intră în studio creștem și noi, nu doar modelele noastre. De aceea nu ne oprim la un simplu <<felicitări!>> și le arătăm acestora că fără ele Best Studios nu ar fi existat. Și chiar așa este. Succesul nostru este posibil datorită lor; lor le revine tot meritul, însă aportul este undeva la mijloc.

Este adevărat că fără cele mai luxoase condiții de lucru, o imagine bine promovată și facilitățile aferente nu ar fi ajuns niciodată în atenția unei audiențe atât de mari și selecte, dar faptul că au dat tot ce aveau mai bun pentru a performa și a-și depăși temerile și a lupta pentru succes este 100% meritul lor. Așadar, putem fi doar mândri de faptul că un model Best este desemnat la CamStar Awards, fiindcă reflectă performanța sa în industria de videochat, dar și pe a noastră, ca echipă. Cum s-ar spune, ne duce numele mai departe, lucru care poate doar să ne bucure enorm!”, a mai adăugat Maria B.

BCAMS se desfășoară în perioada 05 – 07 noiembrie 2019 la hotel Intercontinental din București, iar acordarea premiului la categoria CamStar Awards va avea loc în ultima zi a evenimentului. La eveniment vor fi prezenți sponsori și reprezentanți din industrie, atât din România, cât și din alte țări, iar pe durata acestuia, invitații vor avea parte de show-uri live cu band și dansatori profesioniști. Anul trecut, printre artiștii invitați să anime atmosfera la BCAMS s-au aflat Bella Santiago (câștigătoarea X-Factor 2018) și Emil Rengle (câștigătorul Românii au Talent 2018).

Despre Best Studios:

Best Studios este unul dintre primele studiouri de videochat înființate în București. Studioul este recunoscut în plan internațional grație premiilor câștigate la evenimente de profil și face parte din elita studiourilor de videochat bine cotate în lume.

Telefon: 0730 752 752 | 0749 752 752

E-mail: contactbeststudios.ro | angajaribeststudios.ro

Adresa: zona Piață Muncii, lângă Metrou și RATB