Un oficial anti-LGBTQ + demisionează după ce ar fi participat la „Orgy”

0
786
Un oficial anti-LGBTQ + demisionează după ce ar fi participat la „Orgy”

Un parlamentar maghiar nu mai are un loc de muncă după ce a fost prins coborând pe burlan pentru a scăpa de o petrecere sexuală din Belgia, care a fost stopată de polițiști. József Szàjer, deputat senior al Parlamentului European, a demisionat după ce a recunoscut că a fost prezent la petrecerea privată, transmite CNN.

Vecinii îngrijorați au chemat poliția la un apartament din Bruxelles vinerea trecută și au găsit acolo aproximativ 20 de persoane, inclusiv diplomați, cu încălcarea regulilor de blocare a coronavirusului din țară. În timpul anchetei, un trecător a spus poliției că a văzut un bărbat care cobora de pe burlan. NBC News numește adunarea, care a avut loc deasupra unui bar gay, „orgie” gay și spune că cei 20 de bărbați găsiți acolo erau goi.

„Mâinile bărbatului sângerau. Este posibil să fi fost rănit în timp ce fugea”, spune un purtător de cuvânt al parchetului public despre evadat. „Narcoticele au fost găsite în rucsacul său. Bărbatul nu a putut arăta documente de identitate. A fost escortat la locul de reședință, unde s-a identificat pe baza unui pașaport diplomatic ca S.J. (1961).”

Szàjer, care este căsătorit, este cercetat pentru posesie de droguri, dar insistă că poliția narcotică a constatat că nu sunt ale sale. Mai multe știri subliniază faptul că tânărul de 59 de ani este un oficial de top în guvernul ungar ultraconservator, anti-LGBTQ +, partidul Fidesz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here