Un tată și băiatul său au avut carduri false de vaccin pentru a putea merge în vacanță în Hawaii

0
795
Un tată și băiatul său au avut carduri false de vaccin pentru a putea merge în vacanță în Hawaii

Un alt caz de turiști americani ar fi prefăcut cardurile de vaccin: duminică, doi călători au fost arestați pe aeroportul din Honolulu din Hawaii și acuzați că au încălcat regulile statului pentru călătorii în siguranță. Hawaii are o carantină obligatorie de 10 zile pentru noii sosiți, dar călătorii din SUA nu sunt supuși acesteia dacă oferă dovezi că sunt complet vaccinați împotriva COVID-19.
Norbert Chung, în vârstă de 57 de ani, și Trevor Chung, în vârstă de 19 ani, au fost arestați după ce poliția a primit mită de la un membru al comunității, relatează USA Today. Dacă sunt condamnați, tatăl și fiul din California se confruntă cu un an după gratii și amenzi de până la 5.000 de dolari fiecare, relatează KMPH.

„Pentru a veni în Hawaii și a cheltui mii de dolari într-o călătorie pentru hotel, bilete de avion și banii de buzunar pentru a vă bucura de paradis, veți risca asta și veți cheltui și mai mulți bani, pentru că vă puneți pe voi, familia dvs. și ceilalți în pericol încercând să falsificați documente pentru a veni să vă bucurați de paradis „, spune un agent special de la biroul DA. Un avocat pentru Chungs îi spune lui KHON2 că au zburat înapoi în California după arestare, au dat rezultate negative pentru COVID-19, apoi au zburat înapoi în Hawaii pentru a fi acuzați miercuri dimineață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here