Urgent Curat anunță discounturi la servicii de Black Friday

0
1471
Servicii de curatenie profesionale

București, 10 Octombrie 2019. Urgent Curat, una dintre cele mai bune firme de curățenie din București, a oferit publicității anunțul potrivit căruia de Black Friday va practica prețuri reduse la serviciile din portofoliu. Reprezentanții companiei susțin că reducerile vor fi aplicate tuturor serviciilor rezidențiale și nerezidentiale, așadar atât pentru locuințe personale, cât și pentru baruri, cluburi, hoteluri sau hale industriale.

Industria de curățenie înregistrează cea mai rapidă ascensiune din ultimii 10 ani, cu o pondere venită din partea clienților business.

Sectorul de curățenie rezidențială a fost deosebit de încordat într-o perioadă în care aceste servicii erau considerate consum de lux. Din fericire, aceste dezavantaje au fost doar temporare, iar Urgent Curat a îndrăznit să pătrundă pe piața de profil cu încredere în calitatea serviciilor de curățenie pe care le putea oferi la acea dată.

Astăzi, compania investește în cele mai bune echipamente și produse de curățenie, bucurându-se de notorietate atât în rândul persoanelor fizice, cât și în rândul persoanelor juridice. Pentru că se apropie Black Friday, reprezentanții companiei au lansat anunțul potrivit căruia această perioadă va fi întâmpinată cu discounturi la servicii de curățenie: “Ne adresăm atât clienților care solicită servicii de curățenie generală acasă ori servicii de spălătorie auto la domiciliu, cât și proprietarilor de cafenele, baruri, hoteluri sau chiar hale industriale. În plus, prin ofertele de Black Friday la curățenie, previzionăm și o creștere a numărului de clienți business”, a declarat Managerul Operațional Urgent Curat.

Industria de curățenie a devenit destul de competitivă, aspect resimțit și de compania Urgent Curat. Totuși, aceasta a încercat de-a lungul timpului să își nișeze serviciile și să fie cât mai specifică în segmentarea acestora, pentru a putea reuși să acopere o gamă extinsă de potențiali clienți.

Există mai multe sub-servicii în cadrul fiecărei categorii de servicii, ceea ce facilitează setarea pentru o anumită nișă. Alegând o specialitate specifică și vizând publicul local, ne-am construit afacerea cu mai puțini competitori și am dobândit o rată mai mare de succes. Aceasta datorită aplecării spre nevoile clienților noștri în perioade importante precum sărbătorile sau Black Friday când, spre exemplu, barurile, cluburile, hotelurile și multe altele aplică la rândul lor discounturi. Fiind mai frecventate în această perioadă, se pregătesc din timp pentru a le oferi clienților un mediu curat și primitor”, a mai adăugat reprezentantul companiei Urgent Curat.

Vrem să le oferim clienților timpul înapoi”, a continuat acesta. Compania își dorește ca toți clienții să-și petreacă mai puțin timp curățându-și casele și mai mult timp bucurându-se de viață. „Bucureștenii sunt incredibil de ocupați. Serviciile noastre de curățenie profesională oferă un ajutor foarte necesar pentru persoanele care încearcă să își gestioneze familiile, cariera, prietenii și hobby-urile și ne dorim să se bucure mai mult de toate acestea în perioade relaxante, în care pot merge la cumpărături sau se pot distra”.

Serviciile de curățenie rezidențială cuprind, printre altele, curățarea canapelelor și saltelelor, curățarea mochetelor, în timp ce serviciile de curățenie comercială implică birourile și construcțiile nerezidențiale, inclusiv barurile, cafenelele, hotelurile, sediile de birouri sau hale industriale. De asemenea, compania Urgent Curat oferă și spălătorie auto la domiciliu clienților care solicită acest serviciu independent sau adițional la serviciile ante-menționate. Produsele folosite de Urgent Curat aparțin producătorilor certificați, sunt eco-friendly, iar echipamentele performante permit utilizarea celor mai eficiente tehnologii de eliminare a murdăriei învechite.

Firma de curățenie Urgent Curat continuă să își surprindă clienții cu prețuri reduse la servicii de ultimă oră, adaptate nevoilor lor. Investiția în acest segment a necesitat inovație și anticiparea tendințelor emergente pentru a rămâne în fața concurenței, însă compania este încrezătoare că se va menține la aceleași standarde superioare: “Industria de curățenie este destul de fluidă și se adaptează nevoilor și tehnologiilor emergente. În mod cert, o excelentă oportunitate îi așteaptă pe cei care vor solicita servicii de curățenie de Black Friday, întrucât vom scădea prețurile, dar nu și calitatea.

Despre Urgent Curat:

Urgent Curat este o firmă de curățenie din București specializată în curățenie rezidențială și comercială. Compania oferă nu mai puțin de 17 servicii dedicate persoanelor fizice și juridice. Compania se mândrește cu puternica sa tehnologie de ultimă oră și o bună reputație în rândul clienților.

Contact:

Telefon: 0756821812

Website: https://urgentcurat.com/

E-mail: office@urgentcurat.com

Adresa: București, Str. Sculptorilor, nr. 46, Sector 6