Urgent Curat – firma de curățenie profesională care răspunde afirmativ nevoilor de igienizare din halele industriale

0
1129

Curățenia în hale industriale se numără printre cele mai dificile și complexe procese de curățare deoarece necesită soluții și echipamente profesionale, dar și o echipă foarte bine instruită. Pentru o curățenie la standarde ridicate, firme precum Urgent Curat folosesc utilaje și detergenți speciali, astfel încât spațiile industriale să poată fi corect curățate și igienizate. Problemele precum murdăria de pe pardoseli și inclusiv scurgerile de beton dificil de îndepărtat, dispar odată cu contractarea unei firme profesionale.

,,Când vine vorba de curățenie, majoritatea oamenilor se gândesc la curățenia de acasă, sau de la birou. Pentru halele industriale este un proces ceva mai complicat, dar nu imposibil de efectuat dacă dispui de echipamente profesionale și de o echipă foarte bună. Suntem printre puținii din București care oferă servicii premium de curățenie în hale industriale, iar cererea este foarte mare. a declarat un reprezentant Urgent Curat.

Urgent Curat este o firmă de curățenie care acoperă o paletă variată de nevoi, oferind servicii de curățenie profesională în majoritatea spațiilor din București și Ilfov. Datorită experienței dobândite în acest domeniu, Urgent Curat a constatat că nevoile clienților diferă, și astfel au implementat ofertele de servicii personalizate conform doleanțelor și bugetelor clienților. În cazul halelor industriale (https://urgentcurat.com/curatenie-hale-industriale.html), majoritatea ofertelor conțin servicii precum curățarea tuburilor și a conductelor de apă, îndepărtarea vopselelor și deversărilor de mercur și curățarea instalațiilor HVAC.

Tipuri de servicii de curățenie în hale industriale

Serviciile de curățenie în halele industriale sunt un tip de servicii de curățare efectuate în general în fabrici și depozite. Astfel de servicii sunt gestionate de firme profesionale deoarece doar acestea dețin echipamentele și soluțiile potrivite. Printre cele mai solicitate procese de curățare în cadrul halelor industriale se numără:

  • Decontaminarea

Decontaminarea este un serviciu specific industriilor cosmetice și farmaceutice deoarece orice tip de deversare chimică poate fi extrem de periculoasă. Pentru protejarea personalului și a produselor, firmele de curățenie profesioniste decontaminează regulat spațiile.

  • Aspirarea industrială

Aspirarea industrială este diferită de simpla aspirare a unui domiciliu deoarece se efectuează cu ajutorul unor echipamente industriale cu putere mare, care au capacitatea de a absorbi resturile metalice și pot curăța pardoselile cu urme de substanțe chimice.

  • Eliminarea și remedierea zonelor cu mucegai

Mucegaiul poate cauza probleme mari de sănătate, iar pentru eliminarea completă a acestuia este nevoie de ajutorul specialiștilor.

  • Eliminarea deversărilor de mercur și reducerea plumbului

Mercurul și plumbul sunt două substanțe chimice care pot fi periculoase pentru om. Contractând o firmă specializată de curățenie, aveți garanția că acestea vor fi eliminate complet, iar spațiile industriale vor putea fi folosite în continuare fără probleme.

Despre Urgent Curat

Localizată pe Strada Sculptorilor nr. 46, Sector 6, București, firma de curățenie Urgent Curat își desfășoară activitatea pe teritoriul Bucureștiului și Ilfov de peste 10 ani. Portofoliul lor vast include clienți corporate, restaurante, săli de fitness, hale industriale, dar oferă și servicii de curățenie la domiciliu. Firma este înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J40/6230/2012, cu CIF RO 30263874.