Videochatul, cel mai sigur loc de muncă pe întreaga perioadă a pandemiei

0
903
Cel mai sigur job in perioada pandemiei

Trăim vremuri grele, mai ales atunci când ne gândim la siguranța oamenilor pe care îi iubim. Auzim zilnic vești despre acest virus neiertător, iar odată cu numărul de infectări crește și numărul oamenilor care intră în șomaj și numărul contractelor de muncă suspendate. Cei care se află în situația de a nu își mai putea întreține familia pot beneficia, acum mai mult ca niciodată, de locurile de muncă din mediul online. Conform studiilor, multe dintre ele vin cu încasări foarte mari. Una dintre industriile care are mare nevoie de angajați în această perioadă este cea de videochat.

Lipsă de personal în videochat

Videochatul funcționează cu ajutorul oamenilor care își petrec timp pe diferite platforme de videochat, iar acum, când foarte mulți oameni stau în case și își petrec aproape tot timpul pe diferite rețele de socializare și platforme, videochatul a explodat, venind cu încasări formidabile.

În această perioadă avem nevoie mai mult ca niciodată de modele de videochat, deoarece numărul de membrii activi a crescut semnificativ.” – declară un reprezentat al celui mai bun studio de videochat din Bacău.

Pentru tinerele care în acest moment stau în casă și nu mai au un loc de muncă, videochatul este soluția ideală pentru a putea face bani mulți, într-un timp scurt. Enjoy Studios anunță că în această perioadă veniturile modelelor de top aproape s-au dublat, iar tinerele care vor să intre în acest domeniu ar trebui să știe că  „acum este cel mai prielnic moment”.

„În această perioadă, atât modelele vechi, cât și modelele noi se vor bucura de încasări uriașe mai mult ca niciodată. Pentru tinerele care vor ca după încheierea pandemiei să se bucure de un cocktail pe o plajă tropicală, le invităm să ne trimită CV-ul și să ținem interviul în mediul online. Modelele care s-au angajat recent au câștigat cel puțin 5.760 de lei/ lună lucrând doar 7 ore/zi – acest lucru se datorează și datorită faptului că noi le oferim acestora 80 % din încasările de acasă.” – reprezentant Enjoy Studios.

Videochat – locul de muncă ce oferă siguranță

Unul dintre cel mai mare atuuri al videochatului în această perioadă este siguranța oferită. Videochatul oferă atât siguranță financiară – în perioadă de criză videochatul este domeniul care anunță mereu încasări spectaculoase – cât și fizică – modelele nu iau contact direct cu membrii deoarece aceștia au interacțiuni strict în mediul online. Pe lângă acest lucru, există studiouri care maximizează siguranța, oferindu-le modelelor de videochat posibilitatea să își desfășoare activitatea din propria casă, precum face Enjoy Studios.

„Noi suntem o familie și, ca în orice familie, fiecare are grijă de cel de lângă el. Ne-am gândit la siguranța staff-ului și de la începutul perioadei interacționăm unii cu alții prin intermediul internetului. Modelele lucrează de acasă, dar au non-stop parte de suport din partea trainerilor. Interviurile s-au mutat, de asemenea, în mediul online. Am avut grijă să igienizăm și să dezinfectăm întregul studio pentru un maximum de siguranță. ” – reprezentant Enjoy Studios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here