6 pasi simpli pentru a genera mai mult trafic in social media

0
1812
imbunatatire traficului din social media

Iata sase cele mai bune sfaturi pentru cresterea angajamentului social si a traficului social in 2019.

1. Instalati un serviciu de customer pe baza de chatbot

Stiti widget-urile de chat ale clientilor care apar in partea de jos a unui site web? Puteti face si dvs. acest lucru pe Facebook Messenger. Functioneaza in acelasi mod ca un chat de pe site.

De fiecare data cand cineva vorbeste cu dvs. prin intermediul chat-ului, veti obtine automat un nou contact de Facebook Messenger, si aceasta este o victorie uriasa.

2. Indicati la Conturile dvs. de social media pe site-ul dvs.

A avea iconite de social media pe site-ul dvs. este o modalitate usoara de a trimite vizitatorii site-ului dvs. catre conturile de social media. In mod ideal, puteti sa le adaugati in mod proeminent pe site, deci este imposibil pentru vizitatori sa le rateze!

3. Asigurati-va ca aveti continut usor de distribuit in mediile sociale

Adaugati butoane de share” la orice postare pe blog, la informatii infografice, video, podcast sau la orice alt continut pe care il produceti.

Cand faceti usor accesul la continut, oamenii vor avea mult mai multe sanse sa-l impartaseasca.

Puteti instala un plug-in care adauga butoane de distribuire pe fiecare pagina a site-ului dvs. web, mai ales daca utilizati un CMS care il accepta.

4. Activati comentariile

Activarea comentariilor asupra continutului dvs. permite utilizatorilor sa interactioneze cu dvs. direct de pe site.

Sectiunea de comentarii a postarilor populare poate crea discutii minunate – asigurati-va ca plug-in sau widgetul de comentarii are o modalitate de a filtra automat spam-ul, astfel incat sectiunea de comentarii sa nu fie coplesesita cu junk.

5. Asigurati-va ca aveti continut calitativ

Acum utilizatorii pot distribui ceea ce creati, doar ca trebuie sa va asigurati ca continutul va arata bine odata ce un utilizator incearca sa il impartaseasca.

Este foarte important sa acordati timp pentru a va asigura ca oricine incearca sa shareuiasca continutul dvs. va arata bine.

6. Au o conectare sociala

Daca doriti cu adevarat ca site-ul dvs. sa functioneze pe deplin, introduceti o autentificare sociala pentru a creste numarul de membri si participarea la site-ul dvs.

Dati oamenilor beneficii pentru a se alatura site-ului dvs. prin intermediul conturilor lor de social media, permitandu-le sa poata sa comenteze si sa se alature discutiilor, sa-si personalizeze avatarele, sa-si imbunatateasca setarile, sa cumpere de la magazinul dvs. si asa mai departe.