After hours la o shisha in Bucuresti, noul trend in randul corporatistilor

0
1883
Coffee Shop with Sisha

Orele lungi petrecute la birou se uita dupa cateva clipe de relaxare petrecute la o shisha in Bucuresti. Peste un sfert dintre corporatistii din Nordul Capitalei opteaza pentru aceasta alegere, tinand cont de faptul ca “the best coffee shop in Bucharest” se afla pe buzele a mai bine de jumatate dintre acestia, straini veniti temporar sau stabiliti definitiv in Romania.

Cafenelele de pe Calea Victoriei au devenit o destinatie predilecta pentru scurtele party-uri de dupa program, intrucat sintetizeaza o atmosfera degajata si meniuri indraznete. Raportat la concurenta capitalei, “best shisha in Bucharest” este chiar la Ganesha Caffe, locatia careia ii calca pragul un public variat si recunoscator pentru o calitate desavarsita.

Unde servesc strainii “best coffee in Bucharest”?

Desi exista multe cafenele atat in Nordul, cat si in Sudul Capitalei, strainii se simt tot mai atrasi de Calea Victoriei, unde gasesc the best coffee shop in Bucharest. Ce ii indeamna sa aleaga Ganesha Caffe? O suita de atribute care reflecta profesionalismul, calitatea servirii si arome inconfundabile si unice in Romania.

Atentia la tot ce conteaza si mai presus asupra detaliilor este identificata in alegerile pe care ownerii cafenelei le-au facut inca de la infiintarea primei locatii. De pilda, acestia au devenit importatori pentru Ganesha, fiind nesatisfacuti de calitatea materiei prime la care se avea acces in acea perioada in Bucuresti. Acest detaliu face ca ceea ce corporatistii romani considera o cafenea de exceptie sa devina pentru straini “the best coffee in Bucharest”, dar si locatia careia ii raman fideli dupa numeroase alte reveniri.

Dincolo de aromele inconfundabile care ii oferteaza pe turisti si corporatistii straini, Ganesha le ofera si cea mai buna shisha servita pe Calea Victoriei. Continentele se unesc printr-o armonie de arome indraznete, iar relaxarea este la ea acasa chiar si dupa o zi grea petrecuta la birou. Ganesha, the Best shisha and coffee shop in Bucharest, le ofera posibilitatea angajatilor de a-si reincarca bateriile, fiind optiunea ideala atat pentru fumatori, cat si pentru nefumatori. Spre deosebire de alte cafenele, Ganesha pune un pret deosebit pe atmosfera generata, astfel ca incearca sa imbine elementele intr-un moment pe care cei care ii calca pragul sa isi doreasca sa il repete; de fiecare data cu aceeasi placere.

Conceptul de coffee shop in Bucuresti prinde tot mai mult si acopera o audienta din ce in ce mai mare. Calitatea serviciilor si interesul pentru satisfacerea asteptarilor clientilor par sa fie cele doua mari elemente care antreneaza succesul unei cafenele cu specific de shisha in Bucuresti si face ca strainii sa devina un public tinta extrem de usor de fidelizat. Printre cei care pasesc in Ganesha Caffe se numara americani, londonezi, spanioli si turci, insa exista si publicuri speciale. Desi sunt diferiti, ceea ce ii uneste este placerea de a servi o shisha in Bucuresti alaturi de colegii romani care ii fac sa se simta ca acasa in scurtele reprize de after hours care ii scot din rutina