Apple extinde încercări gratuite pentru aplicațiile sale PRO creative

0
636
Apple extinde încercări gratuite pentru aplicațiile sale pro creative

Apple a anunțat astăzi că extinde temporar procesele gratuite pentru Final Cut Pro X și Logic Pro X de la 30 de zile la 90 de zile, oferind potențialilor clienți blocați acasă o fereastră mai lungă de timp pentru a încerca software-ul.

Apple a spus că compania speră că promovarea va beneficia de utilizatorii creativi de Mac, în special de studenți, care învață și creează în medii noi.

Apple se alătură unei serii de alte companii de software care extind studiile gratuite ale produselor lor în mijlocul crizei COVID-19. În special, Apple nu percepe prețul abonamentului, așa că, dacă doriți să continuați să folosiți software-rurile pentru editare video sau audio, va trebui să creșteți prețul complet de achiziție, notează techcruch.

Logic Pro X se vinde cu 199,99 USD, iar Final Cut Pro X se ridică la 299,99 USD. Apple spune că procesul extins este deja live pentru Final Cut Pro X și va fi onorat pentru descărcările recente, în timp ce Logic Pro X ar trebui să obțină procesul extins în următoarele zile.