Best Studios este pentru a treia oară declarat cel mai bun studio de videochat din lume

0
3631
Best Studios este pentru a treia oară declarat cel mai bun studio de videochat din lume

Anotimpul primăvăratic începe cu brio pentru modelele de videochat de la Best Studios, numit și cel mai bun studio din lume în urma premiilor recent câștigate în Cali, Columbia. Acesta este doar începutul unui nou an glorios, plin de câștiguri cu multe zerouri în coadă și posibilități reale de avansare în carieră pentru fetele care aleg să colaboreze cu Best Studios.

Best Studios este pentru al treilea an declarat cel mai bun studio din lume în cadrul Latin America Adult Expo 2019.

Cu doar câteva zile în urmă, performanțele atinse de Best Studios au fost premiate la gala Lalexpo 2019, cel mai important eveniment pentru profesioniștii din domeniul afacerilor dedicate adulților. Pentru al treilea an, Best Studios s-a transformat și a devenit din cel mai bun studio de videochat din București, în cel mai bun studio din lume. Pe lângă titlul prestigios, au câștigat și premiul pentru „Best Industry Representative”, premiu câștigat de Maria, fost model de videochat care acum se numără printre persoanele care conduc luxosul studio din București. Premiul pentru „Best Female Webcam Model” i-a revenit modelului de videochat cunoscut sub pseudonimul EnjoyableEmma, un model de videochat a cărei performanță uluitoare a fost recunoscută la nivel internațional.

,,Este o realizare excepțională pentru noi. Este un premiu care revine echipei pentru că noi suntem o echipă de la modele până la staff. Suntem foarte fericiți să avem din nou acest premiu la noi și să avem cât mai multe premii.” a declarat Maria fanilor de pe Facebook în timp ce prezenta cu entuziasm premiul pentru cel mai bun studio.

Latin America Adult Business Expo este un summit organizat anual în cadrul cărora se întâlnesc cei mai cunoscuți profesioniști din industria dedicată adulților, iar performanțele Best Studios sunt întotdeauna de aplaudat. Munca întregii echipe Best Studios a dat roade încă o dată, dar reușitele lor nu se opresc aici deoarece urmează Live Cam Awards, unde au primit din nou nominalizări pentru cele mai importante premii, iar șansele de câștig sunt enorme, precum performanțele și câștigurile modelelor.

Cariera de model de videochat oferă venituri uriașe

O carieră în domeniul videochat nu mai este de mult timp privită negativ, nici măcar pe piața din România. Este o opțiune atractivă, care presupune câștiguri substanțiale pentru femeile independente și dezinvolte care își doresc rapid venituri mai mari și beneficii pe măsura muncii lor. Programul flexibil, bonusurile și facilitățile puse la dispoziție de studioul de videochat, fac din cariera de model de videochat o alegere avantajoasă pentru tot mai multe tinere din România, iar recunoașterea internațională vine cu o serie de privilegii enorme în carieră.

Despre Best Studios:

Best Studios a dovedit în cei aproape 18 ani de experiență că este cel mai bun și profesionist studio din lume. Este cunoscut datorită faptului că își răsfață modelele prin câștiguri enorme, o serie variată de beneficii precum abonament la o clinică privată, servicii de înfrumusețare și training pe toată perioada colaborării. Munca modelelor de videochat este întotdeauna răsplătită, dovada că în fiecare an, Best Studios obține cele mai râvnite premii din domeniu.

Facebook: https://www.facebook.com/BestStudiosOfficial/
Website: https://beststudios.ro
Telefon: 0730 752 752
E-mail: contact@beststudios.ro