Calcatorie.ro – oferă diferite tipuri de pachete promoționale în funcție de nevoile clientului

0
1702
Pachete promotionale pentru servicii de calcatorie

Deja vremea frumoasă începe să-și facă simțită prezența, iar ținutele nu mai trebuie acoperite cu multe pulovere, geacă, fular, căciulă ș.a.m.d. Pentru ținute impecabile, calcatorie.ro oferă 4 tipuri de pachete promoționale, fiecare pachet este constituit în urma unor evaluări care au vizat nevoile clienților. De asemenea, calitatea rămâne deviza echipei calcatorie.ro.

Calcatorie.ro oferă servicii de călcare profesionistă a hainelor, fiind un concept de business care se axează pe calitate si profesionalism.

Este arhicunoscut faptul că nu există noncomunicare și că îmbrăcămintea face parte din procesul de comunicare. Astfel, o cămașă necălcată, o rochie șifonată sau un tricou care arată de parcă de abia a fost scos din mașina de spălat sunt elemente care comunică ceva despre purtător, iar posibilitatea este foarte mare să fie ceva negativ. Cum, de asemenea, o cămașă călcată, o rochie apretată și un tricou fără cute comunică ceva, cu siguranță, pozitiv despre purtător. Se poate întâmpla să uitați să călcați o fustă, deoarece trăim vieți alerte, dar, pentru a nu vă face o obișnuință din acest lucru, călcătorie.ro pune la dipsoziția tuturor clienților diferite pachete pentru diferite nevoi.

Există 4 tipuri de oferte: ocazional, pachetul S, pachetul M și pachetul L. Prețul per kilogram este de 25 de lei, iar cu cât aveți mai multe kilograme de spălat, cu atât prețul scade. Astfel, pentru 30 de kilograme de haine, veți plăti 570 de lei. De asemenea, odată cu creșterea numărului de kilograme, cresc și avantajele. Tot pentru 30 de kilograme de haine aveți dreptul la 4 colectări.

Cum se desfășoară procesul de calcatorie.ro?

Puteți telefona sau trimite un mesaj cu tipul de pachet pe care-l doriți și, totodată, să comunicați ziua de colectare. În ziua pe care ați stabilit-o pentru colectare, un membru din echipa calcatorie.ro vă va suna pentru a stabili cînd să vină să colecteze hainele. Odată ce hainele ajung la calcatorie.ro, echipa profesionistă și calificată se apucă de treabă. Când sunt gata, clientul este sunat pentru a i se aduce hainele. Întotdeauna hainele sunt livrate conform programului stabilit de dumneavoastră.

Un produs este igienizat nu doar daca este spălat, ci și dacă este călcat corespunzător. Călcarea hainelor nu oferă doar un anumit aspect hainelor, ci și o igienizare bună. În plus, o haină călcată perfect oferă anumite avantaje indiferent unde alegeți să o purtați.

În ceea ce privește nișa în care se încadrează serviciul de călcătorie, concurența este mare. Calcatoria.ro este un business caracterizat prin servicii profesioniste și de calitate, format dintr-o echipă calificată care este pregătită să ofere cele mai impecabile și îngrijite haine.

Despre calcatorie.ro:

Calcatorie.ro este o afacere care oferă servicii de călcare profesionistă. Localizat: VitanClean, Calea Vitan 212

Contact:

telefon – 0724 456 000

mail – contact@calcatorie.ro

site – http://www.calcatorie.ro