Clima Center îți extinde portofoliul de pompe de căldură dedicate sectoarelor business și comercial

0
1079
Pompe de caldura pentru cladiri business

Bucuresti, 18 Noiembrie 2019. Magazinul Clima Center va avea în ofertă, începând de azi, mai multe pompe de căldură pentru clădiri de birouri și spații business. Cele mai noi modele disponibile în webshop pot fi accesate și comandate la fel de rapid și ușor ca până acum, cu mențiunea că persoanele interesate de achiziția unei pompe de căldură va putea face o selecție potrivită din varietatea de ediții aparținând producătorilor Hitachi Yutaki.

Cererea pentru pompe de caldură a evoluat de la segmentul casnic spre cel business, reprezentative fiind centrele comerciale și clădirile de birouri.

Pe fondul unei creșteri în cererile de pompe de căldură pentru centre comerciale și clădiri de birouri în întreaga țară, directorul departamentului de vânzări Clima Center a reușit să extindă portofoliul de produse high performance ale companiei cu cele mai noi modele: “Am observat această tendință în ultimul trimestru al anului precedent, atunci când peste un sfert din profitul generat de vânzarea pompelor de căldură a revenit segmentului comercial. Cu alte cuvinte, clienții Clima Center sunt, acum, nu doar cei care cumpără o pompă de căldură în scop casnic, pentru încălzirea, răcirea sau aprovizionarea cu apă caldă menajeră a spațiului locativ, ci și sectorul comercial, persoane care caută soluții autentice pentru optimizarea costurilor la energie prin pompe de căldură performante și accesorii dedicate monitorizării facile și precise a consumului […].”

Galeria de pompe de căldură comercializate de Clima Center va găzdui, așadar, cele mai noi ediții produse de branduri importante precum Hitachi Yutaki în conformitate cu necesitățile de consum ale unui spațiu comercial, respectiv ale unei clădiri de birouri. Este vorba despre pompe de căldură cu o putere de încălzire net superioară modelelor dedicate uzului casnic, a căror eficiență este pusă în valoare de termostate și accesorii cu funcții ușor de controlat.

În declarația oferită, directorul departamentului de vânzări al companiei Clima Center a mai subliniat faptul că “Funcțiile pompelor de căldură pot fi controlate și ajustate de la distanță conform preferințelor angajaților. Actualizarea s-a produs și la nivelul termostatelor inteligente, fără fir, cu iluminare LED, ce permit ajustarea funcțiilor prin sistem Wireless, pentru a pune la dispoziția personalului un confort deplin, sub toate aspectele sale: ambiental, dar și tehnologic. Temperatura se setează dintr-o singură mișcare, iar deținătorul clădirii comerciale în cauză poate monitoriza mai ușor consumul înregistrat pe perioadă.

Printre modelele noi incluse în webshop se numără noua pompă de căldură aer – apă Hitachi Yutaki M, cu o putere de încălzire de 16kW, alimentare 380V – trifazic și o putere de răcire de 10.5 kW, dar și multe altele pe care cei interesați le pot accesa prin intermediul magazinului online https://climacenter.ro/. De modele noi se bucură toate categoriile de pompe de căldură apă – apă, sol – apă sau aer – apă, dar și segmentul de accesorii dedicate controlului ușor al temperaturii ambientale. Pompele de căldură de înaltă eficiență sunt potrivite pentru utilizarea în spații comerciale (Mall-uri, magazine etc.) și clădiri de birouri independent de necesarul de încălzire / răcire generat de dimensiunile acestora.

Producătorii au lansat noi pompe de căldură de înaltă eficiență pentru utilizarea în circuitul primar al sistemelor solare termice și al pompelor de căldură geotermale, reprezentative printr-un indice de eficiență energetică ce optimizează costurile de consum la energie. În plus, pompele de căldură pot fi comutate manual între stările de funcționare pentru presiune diferențială variabilă sau viteza fixă prin apăsarea unui buton.

Un sistem LED arată starea de funcționare a pompei de căldură, asigurând controlul extern printr-una din ieșirile PWM. Pompele de căldură sunt produse într-o carcasă care previne în mod fiabil coroziunea și formarea condensului. Datorită cablului de conectare flexibil, conexiunea electrică este, de asemenea, ușor de efectuat și nu necesită piese adiționale. Astfel de modele sunt disponibile, începând de azi, în magazinul Clima Center.

Despre Clima Center SRL:

Clima Center SRL comercializează o gamă variată de produse moderne de climatizare pe bază de energie regenerabilă și nu numai. Excelența în domeniu i-a asigurat companiei accesul la un portofoliu extins de clienți. Începând cu acest an, Clima Center își resetează strategia de vânzare printr-un focus proeminent asupra segmentului business care a livrat anul precedent peste un sfert din profitul generat de vânzarea pompelor de căldură.

Date de contact:
Telefon: 0771480551
E-mail: office@climacenter.ro
Program: Luni – vineri | 08:30 – 18:00