Dupa ce a dat înapoi, Ice Cube isi clarifica rolul cu Trump

0
898

„Nu ne putem permite sa nu negociem cu oricine este la putere”, spune rapperul

Ice Cube, un rapper și actor celebru care a lansat o melodie din 2018 numita „Aresteaza presedintele”, care include versurile, „ai dovezile … [el este] informatii secrete rusesti”, acum lucreaza cu nimeni altul decat campania Trump. Intr-un tweet de marti, consilierul de campanie Katrina Pierson a dat un „strigat” rapperului „pentru dorinta sa de a intensifica si de a colabora cu„ administratia Trump la dezvoltarea Planului Platinum in beneficiul americanilor negri.

A fost „o revelatie uluitoare”, potrivit Washington Post, care noteaza ca Ice Cube a promis ca „nu va sustine niciodata” Trump in 2016.

Miercuri, rapperul a confirmat cateva idei din Contractul sau cu America Neagra – o serie de reforme propuse la care politicienii trebuiau sa fie de acord pentru a „obtine sprijinul votului negru”, a spus el – unde a fost inclus in Planul Platinum. Dar el a negat sa-l sustina pe Trump.

„Am eliminat CWBA (Contract With Black America). Ambele parti m-au contactat. Dems a spus ca ne vom adresa CWBA dupa alegeri. Campania Trump a facut unele ajustari la planul lor dupa ce ne-a vorbit despre CWBA”, a scris rapperul pe Twitter.

El a adaugat: „Nu ne putem permite sa nu negociem cu oricine este la putere”, deoarece „fiecare parte este partea intunecata pentru noi aici, in America.… Toti mint si toti triseaza”.

Explicatia nu a fost prea buna pentru multi. Comentatorul politic Bakari Sellers a sustinut ca Ice Cube „a cazut pentru ceva stralucitor”, conform Fox News. Scriitorul Toure a spus „Trump a dovedit ca este dusmanul nostru … Cum nu poate Cube sa vada ca este folosit?” Altii se intrebau de ce Ice Cube pretindea ca ii reprezinta pe toti negrii americani. Dar jurnalistul Roland Martin a sugerat ca campania lui Trump umfla rolul lui Ice Cube. „Nu exista NIMIC in planul lui Trump care sa fie similar [cu CWBA]”, a scris el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here