După mașini electrice și nave spațiale, Elon Musk își îndreaptă atenția spre găzduirea de televiziuni live

0
670
După mașini electrice și nave spațiale, Elon Musk își îndreaptă atenția spre găzduirea de televiziuni live

Mogulul tehnologic Elon Musk mai bifează o meserie în plus față de job-urile sale ca CEO al producătorului de mașini electrice Tesla și producător de nave spațiale SpaceX. El va găzdui emblematicul show TV Saturday Night Live.

Apariția programată a lui Musk pe 8 mai se bazează pe succesul său recent. Acțiunile Tesla valorează de aproape șase ori mai mult decât înainte de începerea pandemiei, lăsându-i lui Musk o avere estimată la 177 miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes. Și SpaceX a avut doar o misiune care a trimis astronauți la Stația Spațială Internațională.

Saturday Night Live nu obișnuiește să aibă drept gazdă un important directori de afaceri, dar Musk este departe de a fi un tip corporativ clasic. Glumește în mod regulat pe Twitter, unde are aproape 52 de milioane de urmăritori și a intrat în probleme legale pentru că a făcut remarci disprețuitoare despre critici și a sugerat că ar putea avea un buyout in Tesla ceea ce i-a adus o amendă de 20 de milioane de dolari de către autoritățile de reglementare a burselor.

Miley Cyrus va fi invitatul muzical în noaptea în care gazdă va fi Elon Musk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here